Δημοτικές εκλογές Αμαρουσίου 2019- Τι είδε ο εξωγήινος

0

Κους-κους & κουτσομπολιά

Καλά φάγατε, καλά ήπιατε αυτές τις ημέρες, σας κοίταζα και προσπαθούσα να καταλάβω τι είναι αυτά που καταβροχθίζατε, γιατί εμείς στον πλανήτη μας δεν έχουμε τέτοια τρόφιμα και άμαπεινάμε μπαίνουμε για να μισάωρο στην πρίζα, φορτίζουμε και μετά για κάνα-δυό μέρες είμαστε ντούροι.

  Όπως δεν έχουμε και τέτοιες  γιορτές με καρνάβαλους και μασκαράδες, γιατί φοβόμαστε, πως αν μας αρέσει και συνηθί-σουμε στο μασκαριλίκι, αυτό μπορεί να μας μείνει κουσούρι, που θα το κουβαλάει ο καθένας μας ολόκληρο τον υπόλοιπο  χρόνο…

    Όμως, επειδή  σας βλέπω  χορτασμένους από τα Σαρακοστιανά και συνάμα ευχαριστημένους, ευκαιρία να σας πω κάποια πράγματα, μόνο που αυτά δεν θα είναι διόλου σαρακοστιανά, αλλά βαριά …αρτυμένα.

  Μπορεί να μη βγαίνουν  για την ώρα στο ευρύ κοινό, αλλά οικεραίες μου που μπορούν και χώνονται,  χωρίς να τις παίρνουν είδηση στα στέκια και στα ‘‘ιδιαίτερα δωμάτια’’ κάποιων συνδυασμών,  πιάνουν κάποια  πραγματάκια  ανησυχητικά. Και σας τα ονομάζω  ανησυχητικά, γιατί  έτσι  και τα ‘‘πραγματάκια’’ αυτά  αρχίσουν  να  βγαίνουν  ευρέως  προς  τα έξω,  θα έχετε ‘‘αναγούλες’’, δηλαδή αγριοκαυγάδες και κόντρες, που σε λίγο καιρό θα είναι εκτός ελέγχου,  αν και κάτι τέτοιο, δεν σας το εύχομαι, Μαρουσιώτισσες και  Μαρουσιώτες φίλοι μου.

Θα τα βρουν μπροστά τους

Και  μπορεί το  κους – κους και  τα  κουτσομπολιά  σε  πρώτη φάση να  αρέσουν στον λαό, όμως με το πέρασμα των ημερών μόνο κακό δημιουργούν, Και το κακό, πρέπει να ξέρετε,  δεν έχει αποδέκτες μόνο  αυτούς που στοχεύουν να πλήξουν, αλλά και τους εμπνευστές και τους διακινητές των κουτσομπολιών.

    Όλες οι πληροφορίες, που έρχονται στις κεραίες μου, συγκλίνουν στο συμπέρασμα, πως τα πράγματα αγριεύουν καθώς  κάποιοι  υποψήφιοι  Δήμαρχοι  έχουν  εξαμολήσει  τα  παπαγαλάκια  τους,  αλλά  και τους γνω-στούς ‘‘παρατρεχάμενους’’, που πάντα είναι βασιλικότεροι του βασιλέως, γιατί κάπως πρέπει κι αυτοί να κερδίσουν την εύνοιά του, οι οποίοι με τη μέθοδο του ψιθύρου έχουν  αποδυθεί σε έναν  βρώμικο αγώνα κατά των αντιπάλων τους με κτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

Ούτε αυτός που την εκτοξεύει

Να, όπως μια κυρία –καλή ώρα- που όταν βρεθεί σε παρέα βγάζει το κινητό της και επιδεικνύει χαιρέκακα ένα έγγρα-φο που αναφέρεται σε υποψήφιο Δήμαρχο. Κι αυτό το κάνει, χωρίς να εξετάζει ή προσπερνώντας το γεγονός, αν αυτό ισχύει ή αν αποτελεί ένα ξεπερασμένο από την ίδια την αλήθεια στοιχείο.

    Και το τρελό είναι, πως τη στιγμή που και ο δικός της σύζυγός είναι υποψήφιος, άρα το μόνο που δεν χρειάζεται είναι να δημιουργεί προστριβές και εχθρότητες, αυτή εκεί, το βιολί της…

    Κι εδώ θα σας πω, πως αυτές οι πρα-κτικές δεν είναι τρόπος πολιτικής αντιπαράθεσης. Πρόκειται για σκέτη λάσπη, που επειδή πετιέται στον ανεμιστήρα, από το λάσπωμα δεν γλιτώνει ούτε αυτός που την εκτοξεύει. Κι αυτό θα γίνει τελικά και θα με θυμηθείτε.

Διαβάζει τη σκέψη

    Στον δικό μου πλανήτη δεν ξέρουμε από Δημοσκοπήσεις σαν τις δικές σας. Να πλακώνουν δηλαδή κάποιοι τα τηλέφωνα και να ρωτάνε.  Μεταξύ του Α,  του Β, του Γ. του Δ, ποιόν θα ψηφίσετε;

    Εμείς έχουμε ένα μηχάνημα, που περνά ο πολίτης από δίπλα του κι αυτό αυτόματα καταγράφει το τι σκέφτεται και τι θα ψηφίσει στις Εκλογές.

Την RX17

Έτσι κάνουμε εμείς τις δημοσκοπήσεις. Με απλό τρόπο, που δεν λαθεύει ποτέ.

    Γιατί ξαφνικά θυμήθηκα τι γίνεται στον πλανήτη μου και στα καλά καθούμενα σας λέω για τις δημοσκοπήσεις σας; Επειδή τελευταία ακούω για δημοσκοπήσεις που γίνονται στο Μαρούσι, μόνο που εμένα δεν με πείθουν, καθότι μοιάζουν με αστείο.

    Για παράδειγμα, έβλεπα προ 40 ημερών μια δημοσκόπηση εταιρείας που την θεω-ρώ εν τω μέτρω του δυνατού έγκυρη και η οποία έδινε σε έναν Συνδυασμό (ας τον ονομάσουμε ‘‘Α’’) 28% και σ’ έναν δεύτερο Συνδυασμό (ας τον πούμε ‘‘Β’’) 16%.

    Προχθές, κάποιοι ‘‘διέρρευσαν’’ στο Μαρούσι μια δημοσκόπηση αγνώστου εταιρείας, που έδινε στον Συνδυασμό ‘‘Β’’ 36% και στον Συνδυασμό ‘‘Α’’ 16%!

    Εδώ μιλάμε για την απόλυτη παράνοια, γιατί δεν είναι δυνατόν ο ‘‘Α’’ Συνδυασμός σ’ ένα μήνα να έχει χάσει τη μισή δύναμή του και ο ‘‘Β’’ να την έχει υπερδιπλασιάσει!

    Πάντως, εάν αυτά σας φαίνονται περί-εργα, για τον Εξωγήινο  είναι  απολύτως φυσιολογικά. Πρόκειται για μια ‘‘γραμμή’’, που έχει πέσει κεντρικά και αν δεν με πιστεύετε, ανατρέξτε στον αθηναϊκό τύπο της 12/3/2019 και θα με δικαιώσετε…