Γιατί με το Νικολαράκο; – Γράφει ο Χρήστος Μυτιλινιός

0

Γιατί με το Νικολαράκο;

Είναι η στιγμή λοιπόν που έχοντας παρατηρήσει κάθε πολιτική επιλογή και κάθε παρουσιαζόμενη λύση στο Δήμο σου, καλείσαι να συμμετέχεις, να δώσεις ό,τι έχεις κι ό,τι μπορείς, με σκοπό να υπηρετήσεις το Δήμο και τους Δημότες του.

Σίγουρα εκλήθην εσωτερικά, ένιωσα έτοιμος στα 27 μου χρόνια να δώσω το παρόν. Υπήρχε όμως ένας πολύ σοβαρός λόγος για να το κάνω.

Ο λόγος αυτός είναι ο Γιάννης Νικολαράκος.

Τι έχει λοιπόν αυτός ο άνθρωπος που μπορεί να σου δώσει προκειμένου να είσαι εκεί στο πλάι του και να δώσεις τη μάχη στις Αυτοδιοικητικές εκλογές μαζί του;

Πρώτα από όλα η καθαρή του ματιά. Ένας άνθρωπος έντιμος, αξιοπρεπής κι αυτό που λέμε στην αργκώ «χορτασμένος». Μετά από 42 χρόνια πολύ μεγάλης επιτυχίας στο εμπόριο του Αμαρουσίου, έρχεται τώρα να δώσει στην πόλη κι όχι να πάρει από αυτήν. Δεν έχει ανάγκη τον Δήμο για την προσωπική του ανάδειξη, ανέλιξη ή εξέλιξη, αλλά ο Δήμος έχει ανάγκη από την εμπειρία, τις γνώσεις, ακόμα ακόμα και τις επαφές του.

Επιπροσθέτως, αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο ο οποίος ήδη όλα αυτά τα χρόνια έχει προσφέρει στο Μαρούσι ό,τι περνούσε από το χέρι του. Είναι και κάτοικος, και έμπορος στην πόλη. Έχει συμμετάσχει σε αμέτρητες κινήσεις προσφοράς στους κατοίκους, έχει συμπαρασταθεί σε μεγάλη μερίδα ανθρώπων του Αμαρουσίου όλα αυτά τα χρόνια που ζει στο Μαρούσι. Δεν δίστασε πολλές φορές, να έχει και επαγγελματική ζημία προκειμένου να εξυπηρετήσει ανθρώπους που το χρειάστηκαν στην πόλη.

Γνώσεις, εμπειρία, όραμα, αλτρουισμός, συνέπεια, φερεγγυότητα και αξιοπιστία, είναι από πιο βασικά χαρακτηριστικά του προέδρου. Στοιχεία που επιβεβαιώνουν όλοι όσοι έρχονται σε επαφή μαζί του. Στοιχεία που τον καθιστούν, όχι απλώς κατάλληλο, αλλά… απαραίτητο για το Δημαρχιακό θώκο του Αμαρουσίου.

Ας μην γελιόμαστε. Το Μαρούσι έχει όλες τις προδιαγραφές να μετατραπεί σε έναν Δήμο – πρότυπο για τα ευρωπαϊκά και τα διεθνή δεδομένα.

Κι ο Νικολαράκος, μπορεί να το πετύχει!

Γιατί;

Γιατί δεν είναι μονιμάς, δεν είναι παρτάκιας και δεν είναι πεινασμένος ούτε για δόξα, ούτε για χρήμα.

Είναι πεινασμένος για έργο και δημιουργία.

Είναι η απαραίτητη λύση.

Γι’ αυτό τον ακολούθησα. Γι’ αυτό επιβάλλεται να τον ακολουθήσουμε όλοι.

Χρήστος Μυτιλινιός – Δημοσιογράφος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «Με Πάθος & Λύσεις για το Μαρούσι»

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας