Ο ‘‘Εξωγήινος’’ ακούει, βλέπει, μαθαίνει και σας μεταφέρει το προεκλογικό κλίμα

0

Σαν Εξωγήινος μπορεί να μη  γνωρίζω αυτούς που ονειρεύονται και φιλοδοξούν να σας διοικήσουν, ούτε μπορώ να καταλάβω τα κόλπα που χρησιμοποιούν για να βουλιάξουν τους αντιπάλους τους βγαίνοντας αυτοί στον αφρό. Βλέπετε, στο δικό μου πλανήτη,τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά. Εμείς, για παράδειγμα, δεν βαράμε ποτέ τον αντίπαλο κάτω από τη ζώνη, ούτε γλείφουμε εκεί που φτύναμε, ούτε λέμε άλλα το πρωΐ και άλλα το βράδυ, ούτε μιλάμε συνέχεια για τον εαυτό μας. Αυτό το τελευταίο το αφήνουμε να το κάνουν άλλοι για εμάς, αν το αξίζουμε πραγματικά.

Όπως σας είπα, μπορεί να μη γνωρίζω αυτούς που σας αγάπησαν ξαφνικά και από τη μια στιγμή στην άλλη κοιμούνται και ξυπνάνε με το μυαλό τους σ’ εσάς, αλλά με τις εξωγήινες κεραίες μου, που πιάνουν τα πάντα, γνωρίζω που το πάνε και τι παιχνιδάκια κάνει ο καθένας τους. Γι’ αυτό όταν ακούω κάποιους να κατηγορούν τα Κόμματα, με την αιτιολογία ότι η Τ.Α πρέπει να είναι ακηδεμόνευτη, ανεξάρτητη, αδέσμευτη και άλλα τέτοια πιασάρικα, ούτε εντυπωσιάζομαι, ούτε τους επικροτώ, κάτι που θα έκανα χωρίς δεύτερη σκέψη, εάν δεν είχαν πιάσει οι εξωγήινες κεραίες μου, ότι μέχρι πριν από λίγο καιρό, αυτοί οι ίδιοι ήσαν, που είχαν αφήσει την άκρη  τα ωραία λόγια για ‘‘ακηδεμόνευτη’’, ‘‘ανεξάρτητη’’, ‘‘αδέσμευτη’’ και Τοπική Αυτοδιοίκηση και έτρεχαν σε κάποια  Κομματικά γραφεία και παρακαλούσαν για να  ένα …χρισματάκι.

Έτσι δεν είναι παιδιά, που ανεβαίνατε τρέχοντας τα σκαλιά ενός κτηρίου στην Πειραιώς (για παράδειγμα), ώστε να προλάβετε να πιάσετε στασίδι, μην και προλάβει και σας το πιάσει κάποιος άλλος; Κι επειδή δεν ξέρω τι είναι εκεί στην οδό Πειραιώς, καθότι εμείς δεν έχουμε τέτοια κτήρια στον πλανήτη μας, θα παρακαλέσω αυτούς, που τη διαδρομή ‘’Μαρούσι-Πειραιώς’’ την είχαν μάθει όπως ξέρουν τη διαδρομή για το σπίτι τους, να πουν και σε μένα τι στο καλό βρίσκεται εκεί μέσα. Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά μιας και έκανα τόσο ταξίδι για να έρθω στη Γη, να μάθω τουλάχιστον πέντε πράγματα για να τα διηγούμαι στους άλλους εξωγήινους όταν γυρίσω σπίτι μου και να γελάνε.

‘‘ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ’’

Πρώτη εκδήλωση – πρώτοι 25

Έγινε την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στον κινηματογράφο ‘‘ΔΙΑΝΑ’’ η πρώτη εκδήλωση του Συνδυασμού ‘Μαρούσι Καθαρή Γραμμή’’, του υποψηφίου Δημάρχου κυρίου Παναγιώτη Βραχνού, κατά την οποία ανακοινώθηκαν οι πρώτοι 25 υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Στην ομιλία του ο κύριος Βραχνός  ανα-φέρθηκε στην επιδί-ωξή του η προσπά-θειά του να είναι υπεράνω Κομμάτων και στηλίτευσε τα Κόμματα, γιατί με τα χρίσματα παρεμβαί-νουν στη λειτουργία της Τ.Α.

Τέλος, με βάση και τίτλο του συδυασμού του, επεσήμανε πως στόχος του είναι: ‘‘ΚΑΘΑΡΗ–ΕΥΘΕΙΑ – ΑΛΗΘΙΝΗ  ΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΟΛΑ’’.

Στην εκδήλωση παρευρέθη ο Δήμαρχος Αμα-ρουσίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης κύ-ριος Γιώργος Πατούλης και ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος κύριος Β. Κόκκαλής.

Ανάμεσα στους υποψηφίους που αναγγέλθηκαν είναι και οι νυν δημοτικοί σύμβουλοι του κυρίου Πατούλη: Αθανάσιος Βελής, Κατερίνα Ιωάννου, Ελένη Λέκκα και Νίκος Πέππας.

‘‘ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ’’

Με τον Δάμωνα Κλαπάκη

‘‘Ο  Ανεξάρτητος  Συνδυασμός μας  έχει   ξεκα-καθαρίσει από την αρχή ότι δεν υπάρχουν αυτοαποκαλούμενοι φερόμενοι  αριστεροί, δεξιοί, δημοκράτες, πράσινοι, κόκκινοι , μπλε ροζέ κλπ  … άλλα  για εμάς  υπάρχουν  μόνο: Ηθικοί και ανήθικοι, Ικανοί και ανίκανοι, Γνώστες των προ-βλημάτων  και  πως  θα  επιλυθούν  και  άσχετοι,

Έντιμοι και  απατεώνες  που δεν  σέβονται το δημόσιο χρήμα και την ποιότητα ζωής των  άλλων.’’

Αυτό επισημαίνει με ανακοίνωσή του ο κύριος Δάμων Κλαπάκης που παρέλαβε την σκυτάλη από τον πατέρα του Δορύλαο Κλαπάκη, και ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως δήμαρχος Αμαρουσίου με τον συνδυασμό ‘’Για Ένα Νέο Μαρούσι’’.

Να σημειώσουμε, πως ο κύριος Δάμων Κλαπάκης έχει εκλεγεί μέχρι σή-μερα δύο φορές δημοτικός σύμβουλος Αμαρου-σίου και πως ο Συνδυασμός του είναι Ανεξάρτη-τος στεκόμενος απέναντι στα Κόμματα.

‘‘ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ’’

Υποψήφια και η Φανή Λέκκα

Με μια υποψήφια, προ-ερχόμενη εκ  μιας εκ των πιο ιστορικών  Μαρουσιώ-τικων οικογενειών εμπλουτίσθηκε ο δημοτικός συν-δυασμός ‘‘Νέα Εποχή’’ του κυρίου Θεόδωρου Αμπα-τζόγλου.

Πρόκειται για την κυρία Φανή Λέκκα, εκαιδευτικό και επιχειρηματία, που τυγχάνει εγγονή του επί σειρά ετών δημοτικού συμβούλου Κλέαρχου Λέκκα και ανηψιά του αεί-μνηστου Δημάρχου Σπύρου Λέκκα.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΑΓΙΑΚΗΣ

Ανανεώθηκε το σήμα της παράταξης

Το νέο σήμα της δημοτικής παράταξης ‘‘Ενότητα Ανατροπή και Έργο’’ παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου κύριος Λευτέρης Μαγιακης, ο οποίος  εξ αφορμής της παρουσίασης του ανανεωμένου σήματος δήλωσε μεταξύ άλ-λων και τα εξής: ‘‘Παραμένουμε ανυπότακτοι, μαχητικοί απέναντι στις μνημονιακές πολιτικές, που υποβάθμισαν και συνεχίζουν να υποβαθμί-ζουν την Αυτοδιοίκηση από αυτοτελές κύτταρο της Δημοκρατίας σε διεκπεραιωτή της εκάστοτε κυβερνητικής πολιτικής.’’

‘‘ΜΕ ΠΑΘΟΣ & ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ’’

Στις παιδικές χαρές του Αμαρουσίου περιόδευσε το προηγούμενο Σάββατο ο υποψήφιος Δήμαρχος κύριος Γιάννης Νικολαράκος συνο-δευόμενος από το επιτελείο του. Ο κύριος Νικολαράκος συνομίλησε με γονείς και συνοδούς μικρών Μαρουσιωτόπουλων και κατέγραψε τις ελλειψεις των χώρων.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας