Χρυσός Ολυμπιονίκης ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς Μίλτος Τεντόγλου

0

Συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου. Ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Κηφισιάς, που κατέκτησε  το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του μήκους ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων, στο Τόκιο.

Συγχαρητήρια αξίζουν στον Μίλτο Τεντόγλου, στον προπονητή του  Γιώργο Πομάσκι  και στο Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς.

Ο Δήμος Κηφισιάς έχει στενή συνεργασία με τον ΓΚΣ σε πολλά επίπεδα. Τον Σύλλογο που αναδεικνύει και στηρίζει τον έναν μετά τον άλλον, μεγάλους αθλητές του κλασικού αθλητισμού: Πανελλήνιους πρωταθλητές, Πρωταθλητές Ευρώπης, Παγκόσμιους πρωταθλητές και πλέον και Ολυμπιονίκες.

Αύριο, στον τελικό του επί κοντώ αγωνίζεται και ο Εμμανουήλ  Καραλής, αθλητής που ξεκίνησε από τον Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς, και τον οποίο ο Δήμος έχει τιμήσει επανειλημμένα.

Ο Δήμος Κηφισιάς στήριξε έμπρακτα την προετοιμασία του Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου. Πριν μήνες είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου και του Εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου  Αθλητισμού Αχιλλέα Κουρέπη με τον 23χρονο άλτη του μήκους από τα Γρεβενά, τον προπονητή του  και τον Πρόεδρο του ΓΣ Κηφισιάς  Ιωάννη Σιώμο. Μέσω των προσπαθειών του κ. Θωμάκου εξασφαλίστηκαν χορηγίες για την ολυμπιακή προετοιμασία του αθλητή που συναντούσε προβλήματα.

Για τον Έλληνα Ολυμπιονίκη που ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου και χάρισε στην Ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στη διοργάνωση  ο Δήμος Κηφισιάς αποφάσισε τον σημαιοστολισμό και τη φωταγώγηση του Δημοτικού Σταδίου «Ι.ΖΗΡΙΝΗΣ» όλη την εβδομάδα καθώς και κεντρικών  σημείων του Δήμου.  Στην όψη του Δημαρχείο Κηφισιάς θα γίνεται ειδική προβολή  προς τιμήν του Ολυμπιονίκη.

Συγχαρητήρια έδωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στον Μίλτο Τεντόγλου και τον Λευτέρη Πετρούνια για τις επιτυχίες τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.  Με αφορμή το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε ο αθλητής μας Μίλτος Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος, και το χάλκινο του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους, στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Πολλά “μπράβο” αξίζουν στους αθλητές μας Μίλτο Τεντόγλου, για το χρυσό μετάλλιο και Λευτέρη Πετρούνια για το χάλκινο. Οι επιδόσεις τους, τους αναδεικνύουν σε κορυφαίους στον κόσμο και πρωτίστως στις καρδιές μας. Μας συγκινούν και μας κάνουν περήφανους. Ταυτόχρονα, μας υπενθυμίζουν ότι η επιμονή και η σκληρή δουλειά ανοίγουν το δρόμο για την επιτυχία και την αναγνώριση. H Περιφέρεια Αττικής θα είναι δίπλα σε όλους τους αθλητές μας και θα στηρίξει έμπρακτα και με συγκεκριμένες δράσεις τις προσπάθειές τους».

Ο Δήμαρχος κος Γ. Θωμάκος δήλωσε για την μεγάλη νίκη του Μ. Τεντόγλου«Στο ψηλότερο σκαλί του Ολυμπιακού βάθρου ο αθλητής της Κηφισιάς Μίλτος Τεντόγλου. Ξεκίνησε από τα Γρεβενά και έκανε όλες τις μεγάλες επιτυχίες του με τον Γυμναστικό Σύλλογο Κηφισιάς και τον τεράστιο προπονητή Γιώργο Πομάσκι. Το Χρυσό , στο Ζηρίνειο ! Περήφανος ο Δήμος μας , που έμπρακτα στήριξε την προετοιμασία του Ολυμπιονίκη».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας