Ένας χρόνος από την επιτυχημένη εκδήλωση του ΑΘΜΟΝΙΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ με τον Δήμο Αμαρουσίου «Αναζητώντας την αλήθεια για τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή μας»

0

Ακριβώς ένα χρόνο πριν, την εποχή που ακόμη μπορούσαμε να συναντιόμαστε σε αίθουσες εκδηλώσεων, και να συζητούμε δια ζώσης για τα θέματα που μας απασχολούν, τέτοια μέρα λοιπόν, στις 21 Φεβρουαρίου 2020, η Εφημερίδα ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ, διοργάνωσε μια εκδήλωση-συζήτηση η οποία από τη συμμετοχή του κόσμου, την ανταπόκριση και τα σχόλια που λάβαμε κρίθηκε ως ιδιαίτερα επιτυχημένη. Με τίτλο «Αναζητώντας την αλήθεια για τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην περιοχή μας» η εκδήλωσή μας έλαβε χώρα στο Δημαρχείο του Αμαρουσίου με δεκάδες κόσμου να προσέρχεται για να την παρακολουθήσει, ενώ πολύ μεγάλη αξία είχε το γεγονός πως μετά τις αρχικές τοποθετήσεις των ομιλητών ο κόσμος απεύθυνε ερωτήσεις και μετείχε σε έναν διάλογο πολύ εποικοδομητικό, γεγονός που επικυρώνει και την επιτυχία του εγχειρήματός μας, ενω παράλληλα μεταδιδόταν ζωντανά με live streaming .

Η Εφημερίδα «ΑΘΜΟΝΙΟΝ ΒΗΜΑ» πιστή στην έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών στα τρέχοντα ζητήματα πολιτικής επικαιρότητας, αφουγκραζόμενη την ανησυχία και τον προβληματισμό των αναγνωστών της επιχείρησε να διαφωτίσει το κοινό της έξω από τα πλαίσια της τοπικής ειδησεογραφίας, σε ένα θέμα που παραμένει πάντα επίκαιρο, τις εθνικές εξελίξεις, τις αποφάσεις που καλείται να λάβει η χώρα μας και τις προκλήσεις που δέχεται. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και την αμέριστη συμπαράσταση του Δήμου Αμαρουσίου με τη συμμετοχή εμπειρογνωμόνων και πολιτικών και βεβαίως με τη συμμετοχή του κοινού.

Την εκδηλωσή μας είχε προλογίσει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Θ. Αμπατζόγλου και καλεσμένοι ομιλητές ήταν ο Θεόδωρος Ρουσσόπουλος Βουλευτής ΝΔ Βόρειου Τομέα, ο Κώστας Ζαχαριάδης Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Βόρειου Τομέα, ο Δρ. Κωσταντίνος Φίλης Διεθνολόγος, ο Στέλιος Φενέκος Υποναύαρχος ε.α., ενώ στο κλείσιμο της βραδιάς το στίγμα και το νόημα της εκδήλωσης έδωσε η Εκδότρια της Εφημερίδας κα Ε. Ζέρβα. Την συζήτηση συντόνιζαν ο κος Σ. Μ. Θεοδωράκης και η Α. Αναστασοπούλου.

Ευχόμαστε σύντομα οι συνθήκες να το επιτρέψουν και να βρεθούμε και πάλι όλοι μαζί συζητώντας για καίρια θέματα που μας απασχολούν, με νέους ομιλητές, ενδιαφέροντα θέματα και πάντα τη δική σας θερμή συμμετοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας