Γ. Κουμουτσάκος «Οι Πυροσβέστες είναι το πρόσωπο της αλληλεγγύης προς τους πολίτες και της προστασίας τους από το απρόβλεπτο κακό»

0

Επίσκεψη κ. Γιώργου Κουμουτσάκου στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος

για την Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών

Με αφορμή την «Ημέρα Μνήμης Πεσόντων Πυροσβεστών», ο βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος επισκέφτηκε σήμερα το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος στο Μαρούσι.

Συναντήθηκε με τον  Αντιστράτηγο – Αρχηγό Π.Σ. Στέφανο Κολοκούρη και τον Αντιστράτηγο –Υπαρχηγό Π.Σ.  Ιάκωβο Κλεφτοσπύρο και συζήτησε με Αξιωματικούς και Πυροσβέστες που υπηρετούν στο Αρχηγείο.

Η ηγεσία, τα στελέχη και το προσωπικό του Σταθμού επιβεβαίωσαν την ετοιμότητά τους να ανταποκρίνονται, κάνοντας το ανθρωπίνως δυνατόν, στις εκατοντάδες έκτακτες καταστάσεις και στις κλήσεις για αρωγή και βοήθεια. Σκοπός τους να προστατεύσουν την ανθρώπινη ζωή, την δημόσια και ιδιωτική περιουσία.

Ο κ. Κουμουτσάκος τους ανέφερε ότι στην όλο και δυσκολότερη αποστολή τους λόγω των ακραίων συνθηκών που προκαλεί η κλιματική αλλαγή, έχουν σύμμαχο τους την αγάπη του κόσμου. Είναι γενική η αναγνώριση του μεγέθους της πρόκλησης που αντιμετωπίζει και των προσπαθειών που καταβάλει η Πυροσβεστική Υπηρεσία και οι άνθρωποί της.

Εξέφρασε την ελπίδα αλλά και την βεβαιότητά του ότι η πολιτεία θα βελτιώσει και θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο με μέσα και προσωπικό την τόσο κρίσιμη αυτή υπηρεσία του κράτους. Ειδικά στην εποχή αυτή των κλιματικών κρίσεων οι πολίτες θα έχουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία όλο και περισσότερο ανάγκη. Γιαυτό η αρωγή της Πολιτείας είναι απαραίτητη.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του, ο κ. Κουμουτσάκος δήλωσε: «Οι Πυροσβέστες είναι το πρόσωπο της αλληλεγγύης προς τους πολίτες και της προστασίας τους από το απρόβλεπτο κακό. Πάνω σε αυτήν την αποστολή πολλοί έχασαν τη ζωή τους. Σήμερα, ημέρα πεσόντων, τους τιμάμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας