Για 9η συνεχόμενη χρονιά επιστρέφει ο 24ωρος Μαραθώνιος Gaming powered by Teleperformance από τον Γιώργο «Zok» Ζώκα για την υποστήριξη του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

0

 

Το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου από τις 20:00  — και για 24 συνεχείς ώρες σε ζωντανή μετάδοση! — περισσότεροι από 50 YouTubers, κωμικοί και επικά άτομα ενώνουν τις δυνάμεις τους για να υποστηρίξουν το έργο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Μερικοί από τους καλεσμένους είναι οι: Φάνης Λαμπρόπουλος, Σάκης Καρπάς, Ηλίας Φουντούλης, Panos Dent,  Κακός Χαμός, Legit Gaming Gr, Ζήσης Ρούμπος, Δημήτρης Καρέτσος, Παυλος Κρούστης, Deadly Muffin, OA, The KAZS, Αλέξανδρος Μαλιάτσης, Γιάννης “Athanas” Αθανασίου, Αργύρης “Sanity” Καλαθενός, Megacyber, Μάνος Βέζος, Nίκος “Nikolex” Κεχρής, Γεώργιος “GVR8” Βρούζος, Μάνος “ShadowQQ” Πλαΐτης, Kostantina, amPennywise, Real_Kamikaze, Aerosunodos, Axel, Αριστοτέλης Ρήγας, Σιλένα Τριβιζά, Κώστας Κρύος, Μελίνα Σπετσιέρη, Zisis, Δημήτρης Unbroxers, Παναγιώτης Αντωνίου, Βαγγέλης Μαρμαράς και Χάρης Σταύρου  θα παίξουν τα αγαπημένα τους videogames, καλώντας τον κόσμο να κάνει δωρεές, οι οποίες πηγαίνουν απευθείας και στο 100% τους στον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ενισχύοντας τη συνεχή προσπάθειά του για την προστασία και τη φροντίδα όλων των ευάλωτων παιδιών στην Ελλάδα, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Όλα τα έσοδα από τον φετινό Μαραθώνιο θα καλύψουν τα παιδιά με προβλήματα υγείας που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τον Μαραθώνιο εδώ: https://www.24hgfc.gr/

Φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, δυναμικό «παρών» στον Μαραθώνιο δίνει η Teleperformance Greece, η κορυφαία εταιρεία τηλεφωνικής και διαδικτυακής υποστήριξης και εξυπηρέτησης πελατών στην Ελλάδα, που διαχρονικά στέκεται δίπλα στις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Με μία πολύ σημαντική ενίσχυση που το ύψος θα ανακοινωθεί στο τέλος του Μαραθωνίου γίνεται συνεργάτης της ενέργειας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Platinum χορηγό του 8ου 24ωρου Μαραθώνιου You.gr  και τον Όμιλο Quest, που διαχρονικά βρίσκονται πάντα δίπλα στις δράσεις του Οργανισμού.

Οι τρόποι δωρεάς κατά την διάρκειά του Livestream είναι οι εξής:

  • Κλήση από σταθερό και κινητό στο 19810*
  • SMS τη λέξη «Χαμόγελο» στο 19810**
  • Paypal: Θα υπάρχει στην περιγραφή του livestream, link στο οποίο θα μπορείτε να επιλέξετε το ποσό που θέλετε να συνεισφέρετε μαζί με την επιλογή να φανεί το όνομα ή το nickname σας στην οθόνη.

Οι οχτώ προηγούμενες χρονιές στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, καθώς συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 63.000€ και εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου διασκέδασαν, αλλά παράλληλα ενημερώθηκαν για τις εξειδικευμένες και ολιστικές δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δίπλα σε κάθε παιδί και οικογένεια σε ανάγκη ή κίνδυνο.

Περισσότερες πληροφορίες:

Γιώργος Ζώκας Zok – [email protected]

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» – Νίκος Γιαννόπουλος – [email protected] – τηλ. 11040

* (χρέωση: από σταθερό 2,60€ με ΦΠΑ και τέλος σταθερής τηλεφωνίας από κινητό 2,48€ με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 18% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας).

** (χρέωση 2,48 με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 8% ή 20% βάσει λογαριασμού. Οι χρεώσεις είναι επιπλέον του μηνιαίου παγίου ή πακέτων χρόνου ομιλίας).

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας