Γιώργος Κουμουτσάκος, Υποψ. Βουλευτής με τη ΝΔ στο Βόρειο Τομέα Αθηνών:  «Με εμπειρία, πρόγραμμα και τόλμη στις 7 Ιουλίου αλλάζουμε κεφάλαιο»

0

Γιώργος Κουμουτσάκος, Υποψήφιος Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο Βόρειο Τομέα Αθηνών:  «Με εμπειρία, πρόγραμμα και τόλμη στις 7 Ιουλίου αλλάζουμε κεφάλαιο»

Στις 7 Ιουλίου οι Έλληνες αποφασίζουν με την ψήφο τους να αλλάξουν πορεία για τη χώρα και τη ζωή τους.

Μετά από δέκα χρόνια κρίσης η χώρα μας πρέπει να ορθοποδήσει και να βγει μπροστά με αυτοπεποίθηση διεκδικώντας τη θέση που της αξίζει στην ευρύτερη γειτονιά της, αλλά και την Ευρώπη.

Για να επιτευχθεί αυτό, οι προϋποθέσεις είναι συγκεκριμένες.Η Ελλάδα χρειάζεται μια πολιτική ηγεσία με όραμα, σαφείς πολιτικές θέσεις και προτάσεις.  Η ΝΔ διεκδικεί την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού έχοντας ήδη διατυπώσει με σαφήνεια τους στόχους και το πρόγραμμα της για τη χώρα σε βάθος χρόνου. Χωρίς λαϊκισμούς, εύκολες λύσεις και παροχολογία.

Η Νέα Δημοκρατία έχει δεσμευθεί πως θα καταθέσει από τις πρώτες εβδομάδες της διακυβέρνησης της το νομοσχέδιο για τη μείωση της φορολογίας.

Το κόμμα μας είναι το μόνο που εδώ και χρόνια υπογραμμίζει την ανάγκη μείωσης των φόρων και αλλαγής του φορολογικού πλαισίου με μείωση του βάρους και παράλληλη αύξηση των εσόδων όπου είναι εφικτή.

Δεσμεύομαστε πλέον με ένα νέο «κοινωνικό συμβόλαιο» προκειμένου να στηριχθεί η μεσαία τάξη, οι μικροί, μεσαίοι επιχειρηματίες, οι νέοι εργαζόμενοι. Όσοι παράγουν πλούτο και μοχθούν και έχουν υποστεί πραγματικό διωγμό από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Με δεδομένο ότι σημαντικό ποσοστό του ρυθμού ανάπτυξης, της απασχόλησης και τελικά της ευημερίας μιας χώρας προέρχεται από την εξωτερική ζήτηση, την εξαγωγική της επίδοση, προτεραιότητα μας είναι η προσέλκυση ξένων άμεσων επενδύσεων.

Το κόμμα μας και εγώ προσωπικά δεσμευόμαστε για την εφαρμογή μιας συνεκτικής εξωτερικής και συνεκτικής εξωτερικής και διπλωματικής πολιτικής, που θα περιλαμβάνει πολιτική προσέλκυσης επενδυτών και πολιτικής επενδύσεων στο εξωτερικό.

Οι αγορές αναγνωρίζουν ότι μπορούμε να το πετύχουμε και για τον λόγο αυτό έχουν ήδη αποφανθεί θετικά στην προοπτική μιας σταθερής κυβέρνησης της ΝΔ.

Στη χώρα μας τα τελευταία 10 χρόνια βιώθηκαν και δοκιμάστηκαν τα πάντα.

Όταν οι πολίτες εμπιστευτούν στις 7 Ιουλίου τη ΝΔ, προκειμένου να μετουσιώσει τη πολύχρονη εμπειρία της σε πράξη, η πατρίδα θα βιώσει μία μεγάλη ανάταση σε όλους τους κρίσιμους τομείς. Στην οικονομία, την παιδεία, την υγεία.

Και τότε δεν θα πρόκειται για αλλαγή σελίδας. Αλλά για αλλαγή κεφαλαίου στη σύγχρονη ιστορία της χώρας.

Είμαστε έτοιμοι. Μπορούμε να πάμε μαζί την Ελλάδα εκεί που της αξίζει. Πάμε μαζί την Ελλάδα Μπροστἀ!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας