Ημερήσια Επίσκεψη του βουλευτή Γ.Κουμουτσάκου στα Βριλήσσια

0

Ο κ. Γιώργος Κουμουτσάκος Βουλευτής Β1 του Βορείου Τομέα Αθηνών επισκέφθηκε το Δήμο Βριλησσίων.

Αρχικά εκκλησιάστηκε στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου και στη συνέχεια περπάτησε στη λαϊκή αγορά όπου συνομίλησε με πολίτες και παραγωγούς και άκουσε τους προβληματισμούς και τα αιτήματά τους.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων όπου είχε συνάντηση με τη Διοικήτρια Αστυνόμο κα Ελένη Σαατσάκη και τον Διοικητή Ασφαλείας Αστυνόμο Β, κ. Χρήστο Παππά. Συνομίλησαν για τα ζητήματα ασφαλείας που αφορούν στην περιοχή και για την ανάγκη ενίσχυσης του Αστυνομικού Τμήματος.

Ο κ. Κουμουτσάκος συναντήθηκε με τον κ. Κώστα Αμανατίδη, Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου της περιοχής και άκουσε τα προβλήματα που απασχολούν τους καταστηματάρχες τη συγκεκριμένη περίοδο. Στη συνέχεια μετέβη στο Κέντρο Υγείας-Εμβολιαστικό Κέντρο Βριλησσίων όπου ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας κ. Σούκα και τον ιατρό κ. Θ. Κοράκη για την πορεία των εμβολιασμών, τη λειτουργία και για τα ζητήματα στελέχωσης του εμβολιαστικού Κέντρου.

Επόμενη στάση του κ. Κουμουτσάκου ήταν στο Πάρκο Ναυτικής Βάσης. Επισκέφθηκε το κτήριο της Πολιτικής Προστασίας και συνομίλησε με το αρμόδιο προσωπικό για την πυρόσβεση.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Γυμνάσιο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Βριλησσίων και συνομίλησε με τον Ιδρυτή και Πρόεδρο του Σχολείου, πατέρα Σπυρίδωνα. Ο κ. Γ. Κουμουτσάκος τον ευχαρίστησε για το σημαντικό έργο που επιτελεί στην ευρύτερη περιοχή, μέσω της δημιουργίας των πέντε σχολικών μονάδων που έχει χρηματοδοτήσει η ενορία του, ο Ιερός Ναός Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στα Άνω Βριλήσσια. Ο κ. Γ. Κουμουτσάκος με τις δυνάμεις του αρωγός στο διαρκή αγώνα του πατέρα Σπυρίδωνα για τη βελτίωση της εκπαίδευσης των παιδιών της περιοχής.

Τέλος, επισκέφθηκε το παλαιό και το νέο Πυροφυλάκιο στο δάσος του Αγίου Θεοκλήτου στα Άνω Βριλήσσια.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας