Με αυστηρούς περιορισμούς και υψηλότερα πρόστιμα ανοίγουν καταστήματα, κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής

0

Από την Δευτέρα 18/1 οι αγορές θα γίνονται με αυστηρούς περιορισμούς αλλά πλέον οι πολίτες θα μπορούν να ψωνίζουν από τα καταστήματα με τη μέθοδο click in shop. Αυτό εισηγήθηκε η επιτροπή των λοιμοξιολόγων καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη συνεδρίασή τους. Οι πολίτες θα κλείνουν ραντεβού και θα μπορούν να πηγαίνουν στο κατάστημα που τους ενδιαφέρει, να μπαίνουν μέσα και να δοκιμάζουν τα προϊόντα.

Ο χρόνος για να κάνουν τις αγορές τους από κάθε κατάστημα θα διαρκεί δύο ώρες, από τη στιγμή που θα στέλνουν το SMS με κωδικό 2 στο 13033. Οι παραβάτες μάλιστα θα πληρώνουν βαριά πρόστιμα. Όπως ανακοίνωσε μάλιστα και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κος Κ. Μητσοτάκης το πρόστιμο από 300 ευρώ θα ανέρχεται πλέον σε 500 ευρώ.

Πάντως οι λοιμωξιολόγοι έχουν ξεκαθαρίσει πως με το που παρατηρηθεί αυξητική τάση κρουσμάτων, ειδικά στην Αττική, θα μπει και πάλι λουκέτο στα καταστήματα.

Ταυτόχρονα θα ανοίξουν κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής, ενω για τα Γυμνάσια και Λύκεια οι λοιμοξιολόγοι θα συνεδριάσουν και πάλι την επόμενη εβδομάδα.

Κατα τη συνεδρίαση παρεβρέθηκε και ο Υπουργός Ανάπτυξης κος Αδ. Γεωργιάδης.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας