Με sms στον κωδικό 6 το πέταγμα του Χαρταετού -Χωρίς επιπλέον μέτρα και με ανοιχτά πάρκα το τριήμερο

0

Παρά τις αρχικές σκέψεις για έκτακτα επιπρόσθετα περιοριστικά μέτρα ενόψει του τριημέρου, όπως φαίνεται τελικά τα πάρκα θα παραμείνουν ανοιχτά και ελεύθερο το πέταγμα του χαρταετού για την φετινή Καθαρά Δευτέρα.

Ο έντονος προβληματισμός των ειδικών και της κυβέρνησης αφορά το ενδεχόμενο συνωστισμού στα πάρκα των μεγάλων κυρίως πόλεων και γιαυτό τέθηκε στο τραπέζι το ενδεχόμενο τα πάρκα και οι μεγάλοι ανοιχτοί χώροι να παραμείνουν κλειδωμένοι για το τριήμερο. Άλλωστε, ειδικά στην Αττική το πρόβλημα παραμένει ιδιαίτερα έντονο με τα κρούσματα να μην δείχνουν καμία τάση υποχώρησης ακόμα. Ωστόσο,  όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να ανακοινωθεί κάτι τέτοιο. Σύμφωνα πάντα με τις έως τώρα πληροφορίες,  όποιος επιθυμεί να κάνει βόλτα, ή ακόμα και να πετάξει χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα και εφόσον ο καιρός το επιτρέψει, θα μπορεί, με βάση τα προβλεπόμενα μέτρα (αποστολή SMS και κωδικός 6 για άθληση), υπό τον όρο βέβαια να κινηθεί εντός δήμου ή εκτός αυτού αλλά εντός των 2 χιλιομέτρων.

Αναμένεται δε, οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ. να εντατικοποιηθούν το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, προκειμένου να αποτραπούν οι άσκοπες μετακινήσεις εκτός δήμου και νομού κατοικίας.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας