Σε Μαθηματικά και Αρχαία Ελληνικά εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ για τις Πανελλήνιες 2020-Προτεινόμενες λύσεις από το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ

0

Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και Αρχαία Ελληνικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών) τα δύο εξεταζόμενα μαθήματα σήμερα για χιλιάδες υποψήφιους των ΓΕΛ στις Πανελλήνιες 2020.

Mπορείτε να βλέπετε τα θέματα των εξεταζομένων μαθημάτων και τις προτεινόμενες απαντήσεις από τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ σε όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα στις Πανελλήνιες 2020 (ανανεώνεται συνεχώς).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Δείτε:

τα θέματα στα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) με το νέο σύστημα

τα θέματα στα Αρχαία Ελληνικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών) με το νέο σύστημα.

τα θέματα στα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) με το παλαιό σύστημα.

τα θέματα στα Αρχαία Ελληνικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών) με το παλαιό σύστημα.

Φέτος οι υποψήφιοι των ΓΕΛ δίνουν εξετάσεις και με το νέο σύστημα (εξέταση στο μάθημα της Κοινωνιολογίας αντί Λατινικών και απουσία συντελεστών βαρύτητας στις βαθμολογίες των μαθημάτων, οι διαφορές μεταξύ άλλων) και με το παλιό.

Οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στις 19 Ιουνίου 2020 στη Βιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Σπουδών Υγείας) και στην Κοινωνιολογία (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών).

Ακολουθούν, η εξέταση στη Φυσική στις 22 Ιουνίου 2020 (Ομάδες Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στις 24 Ιουνίου 2020 στην Ιστορία και την Πληροφορική, των Ομάδων Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής αντίστοιχα.

Εδώ μπορείτε να βλέπετε τα θέματα των εξεταζομένων μαθημάτων και τις προτεινόμενες απαντήσεις από τον εκπαιδευτικό όμιλο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ σε όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα στις Πανελλήνιες 2020 (ανανεώνεται συνεχώς) https://www.diakrotima.gr/panelladikes .

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας