Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Χρήστο Στυλιανίδη και τον Γενικό Γραμματέα του Βασίλη Παπαγεωργίου είχαν ο Βλάσσης Σιώμος και ο Γρηγόρης Γουρδομιχάλης

0

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησαν στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Βασίλης Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρο του ΣΠΑΠ, Αντιδήμαρχος Πεντέλης, Αντιπρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος και ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης.

Η συνάντηση αυτή πραγματοποιήθηκε με σκοπό των συντονισμό των προσπαθειών απέναντι στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης, προκειμένου να αντιμετωπιστούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, με μεγαλύτερη τεχνογνωσία και καλύτερη προετοιμασία των προληπτικών ενεργειών εν όψη της επερχόμενης αντιπυρικής περιόδου. Επίσης υπογραμμίστηκαν προβλήματα που απασχολούν τους δύο Συνδέσμους, γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και η τεράστια έλλειψη πόρων, εξοπλισμού και προσωπικού για την αντιμετώπιση της προσεχούς αντιπυρικής περιόδου που αναμένεται να είναι από τις δυσκολότερες όλων των εποχών.

Τέλος ζητήθηκε από τον Υπουργό η επίσπευση της διατύπωσης σύμφωνης γνώμης του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για τις υποβληθείσες προτάσεις των δύο Συνδέσμων στο πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Ο Υπουργός  Χρήστος Στυλιανίδης διαβεβαίωσε τους δύο Προέδρους  ότι θα είναι αρωγός στην κοινή προσπάθεια και θα παρέμβει και στα συναρμόδια Υπουργεία.

Οι δύο Πρόεδροι ευχαρίστησαν τον Υπουργό και τον Γενικό Γραμματέα για την άμεση ανταπόκριση τους στο αίτημα για συνάντηση εργασίας και την ικανοποίηση των αιτημάτων των δύο Συνδέσμων.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας