Συνάντηση του Γ. Κουμουτσάκου με το Δήμαρχο Φιλοθέης-Ψυχικού

0

Ο κ. Γεώργιος Κουμουτσάκος Βουλευτής Β1 του Βορείου Τομέα Αθηνών πραγματοποίησε την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, επίσκεψη στο Δημαρχείο Φιλοθέης – Ψυχικού όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Γαλάνη.

Ο κ. Γ. Κουμουτσάκος ενημερώθηκε από τον κ. Δ. Γαλάνη για τα θέματα της περιοχής, καθώς και τους στόχους της Δημοτικής Αρχής που αφορούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Συζήτησαν εκτενώς για το έργο κατασκευής του σταθμού μετρό Φιλοθέης-Ψυχικού στο πλαίσιο της Γραμμής 4 (Άλσος Βεΐκου – Γουδή), που θα βελτιώσει σημαντικά τη διασύνδεση της πόληςΟ κ. Δ. Γαλάνης αναφέρθηκε στο έργο ανάπλασης της πλατείας Ελευθερίας, στην ανακατασκευή της παιδικής χαράς Πικιώνη και της παιδικής χαράς Μακεδονίας καθώς και στην αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου Ψυχικού. Τέλος, ο κ. Δ. Γαλάνης ενημέρωσε τον κ. Γ. Κουμουτσάκο για την έγκριση των απαραίτητων κονδυλίων από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Αττικής που αφορούν στην ενεργειακή αναβάθμιση του Δημαρχείου Φιλοθέης – Ψυχικού. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ανάγκη αντιπλημμυρικής μελέτης του Ποδονίφτη, ένα απαραίτητο έργο που θα πρέπει να προχωρήσει.

Ο κ. Γ. Κουμουτσάκος, άκουσε με προσοχή τις θέσεις του κ Δημάρχου και δεσμεύτηκε ότι θα συνεισφέρει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του στο διαρκή αγώνα της Δημοτικής Αρχής για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι κα. Μήνα Μεταξίδου Μελισσουργού, και ο κ. Χαράλαμπος Μπονάτσος.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας