Το ΠΑΣΧΑ αυτό ας θυμηθούμε τους Πρόσφυγες Πολέμου στη γειτονιά μας 

0
Η Ακαδημία Εθελοντισμού HELPHELLAS
στηρίζει τις Γυναίκες και τα παιδιά τους που φιλοξενούνται από το Χάρκοβο της Ουκρανίας, στο Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας στην Εκάλη.
Για το λόγο αυτό συλλέγει είδη πρώτης ανάγκης, είδη υγιεινής, καθαρά ρούχα για τις γυναίκες (μπουφάν), είδη βρεφικής φροντίδας και τροφές, εσώρουχα, πυτζάμες, κάλτσες ( μόνο καινούργια ) πετσέτες, σεντόνια, κουβέρτες, σαγιονάρες, παιδικά ρουχαλάκια για παιδιά 5 – 12 ετών ( χειμωνιάτικα και ανοιξιάτικα) παιχνίδια, πασχαλινά δώρα ή γλυκά, γραφική ύλη, χρώματα, μπογιές για τα μικρά παιδιά.
Παράκληση τα ρούχα να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση .
Εθελοντές και Επιστήμονες που επιθυμούν να βοηθήσουν στη δράση “HELPUKRAINE by HELPHELLAS” μπορούν να δηλώσουν την ιδιότητα και τον χρόνο που μπορούν να προσφέρουν στο πρόγραμμα Κοινωνικής Υποστήριξης “Help the People” στο https://helphellas.org/θέλω-να-βοηθήσω για την υποστήριξη των προσφύγων.
Η Συλλογή γίνεται στην ΕΔΡΑ της Ακαδημίας Εθελοντισμού HELPHELLAS στη νότια είσοδο του ΚΑΤ, Κοραή 30, Κηφισιά έως την Μ.Τετάρτη 20 Απριλίου, κι ίσως ανακοινωθούν κι άλλα σημεία συλλογής .
📞Τηλ.επικοινωνίας 6972135804,
6946110930.
Καθημερινά 5.00 – 8.00 μμ
Σάββατο –  Κυριακή 11.00 – 13.00 & 6.00 – 8.00 μμ

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας