3 χρόνια Πρόγραμμα Στήριξης Επιχειρηματικότητας στον Δήμο Κηφισιάς

0

 3 Κύκλοι

109 επιχειρηματικές Ιδέες

150 συμμετέχοντες

Ο Δήμος Κηφισιάς με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Θωμάκου συνεχίζεται με επιτυχία την υλοποίηση του 3ου κύκλου του Προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας. Την εποπτεία του Προγράμματος έχει αναλάβει η Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας Νίνα (Ασπασία) Βλάχου σε συνεργασία με τη συμβουλευτική εταιρία PRISMA CONSULTING.

Ο τρίτος Κύκλος του Προγράμματος ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου, με τις επιχειρηματικές ιδέες να γίνονται πράξη.

Με τους συμμετέχοντες να έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα τα 11 από τα 12 Επιχειρηματικά Εργαστήρια και να είναι πλέον εφοδιασμένοι με γνώσεις και πρακτικές που τους δίνουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση.

Ο Δήμος Κηφισιάς σας παρουσιάζει τις επιχειρηματικές ιδέες του τρίτου κύκλου του προγράμματος ξεκινώντας από δύο καινοτόμες πλατφόρμες. Μέχρι τη λήξη του προγράμματος θα παρουσιαστούν όλες οι ομάδες.

Placeme

Μέσω της πλατφόρμας οι επισκέπτες μπορούν να δουν τα προϊόντα σε 3D μορφή και να τα δοκιμάσουν από το χώρο τους ενώ οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα τους σε 3D μορφή στην ιστοσελίδα τους.

MyConnection

Πρόκειται για  μια πλατφόρμα σύνδεσης των καταναλωτών με τις τοπικές επιχειρήσεις με σκοπό την αλληλεπίδρασή τους σε πραγματικό χρόνο.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας