7 Νέες υποψηφιότητες στο Συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών» του Δημάρχου κ. Γ. Θωμάκου

0

 

  • Ναταλί Λεονταράκη

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:« Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, υποδεχόμαστε στο Συνδυασμό Νίκης τη δυναμική και επιτυχημένη, κα Ναταλί Λεονταράκη. Μητέρα δύο κοριτσιών, έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος διεθνών εταιρειών αξιοποίησης ακινήτων και ανάπτυξης εμπορικών κέντρων. Σήμερα είναι Πρόεδρος στην Αθήνα, μεγάλης πολυεθνικής. Πρόσφατα, το περιοδικό “Fortune Greece” την επέλεξε στη λίστα με τις τριάντα πιο ισχυρές Ελληνίδες στις επιχειρήσεις.

Με τις μοναδικές εμπειρίες της, τη γνώση και αυτοπεποίθησή της θα είναι υποψήφια στη Δημοτική Ενότητα Εκάλης με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ», ενώνοντας μαζί μας τις δυνάμεις της, για Σύγχρονο, Έντιμο Δήμο, με Καινοτομίες».

Για την προσχώρησή της η κα Λεονταράκη έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Είμαι πάντα στο πλευρό του Δημάρχου Γ. Θωμάκου και επιλέγω να κατέβω σε αυτές τις εκλογές με τον συνδυασμό του «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ» γιατί πιστεύω ακράδαντα ότι σημασία στην πολιτική έχει η εντιμότητα πάνω από όλα. Και είναι αδιαπραγμάτευτη η εντιμότητα του νυν Δημάρχου Κηφισιάς, μια εντιμότητα που χαρακτήρισε όλη την προηγούμενη θητεία του, φέρνοντας ακεραιότητα και σπάνιο πολιτικό ήθος στον Δήμο μας. Πιστεύω ότι μπορώ να προσφέρω στον Δήμο μας την εμπειρία μου από την επαγγελματική μου ιδιότητα, την οποία γνωρίζουν όλοι οι συμπολίτες μας. Ο Δήμος – κάθε Δήμος – πρέπει να λειτουργεί σαν μια υγιής επιχείρηση, όπως αυτές που όλοι εμείς οι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες κρατάμε όρθιες και παραγωγικές, παρά το δυσμενές οικονομικό κλίμα.».

  • Μαγγιώρου Βαρνάβα

Για τη συνεργασία της κας Βαρνάβα ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Θωμάκος, τόνισε: «Eυχαριστώ την κα Μαριάννα Μαγγιώρου – Βαρνάβα, που δέχτηκε να συνεργαστεί με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ», με σκοπό τη Νίκη στις επόμενες Δημοτικές εκλογές. Νομικός και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, σύζυγο και δύο παιδιά, Δικηγόρους.

Με καλή γνώση των προβλημάτων της Συνοικίας «Γράμμος – Φοίνικας Αδαμών» και ενεργή παρουσία στην τοπική κοινωνία, θα συμβάλλει στην προώθηση λύσεων και στο όραμά μας για Σύγχρονο, Έντιμο Δήμο, ήπιας Ανάπτυξης».

Η κα Μαγγιώρου Βαρνάβα έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Εκτιμώντας τόσο το ήθος όσο και τις προσπάθειες του Γιώργου Θωμάκου και γνωρίζοντας το όραμά του για την περιοχή των Αδαμών, συστρατεύομαι μαζί του για να του δώσω την ευκαιρία να ολοκληρώσει το έργο του.»

  • Ανδρέας Καραγιάννης

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε:«Ευχαριστώ τον κύριο Ανδρέα Καραγιάννη διακεκριμένο Εκδότη της γνωστής ηλεκτρονικής εφημερίδας «ΕΚΚΛΗΣΙΑ on line», Νομικό, Συγγραφέα κι Επιχειρηματία που δέχθηκε να ενισχύσει με την παρουσία του τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ». Με τις πολλαπλές εμπειρίες και τις ικανότητες του,  θα είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στη Νέα Ερυθραία και θα βαδίζουμε προς τη Νίκη των ερχόμενων Δημοτικών Εκλογών υπηρετώντας το όραμα για Σύγχρονο κι Έντιμο Δήμο με Καινοτομίας».

Ο κ. Καραγιάννης δήλωσε για την προσχώρησή του:

«Ξεκινήσαμε μια ομάδα φίλων επιστημόνων, εργαζομένων, επιχειρηματιών, γονέων, νέων, .. με όραμα, ελπίδα και αποφασιστικότητα να προσφέρουμε στην πόλη που γεννηθήκαμε. Ο Δήμος για μας δεν είναι η κορυφή που πρέπει να κατακτήσουμε… Είναι η οικοδομή που με θέληση θα χτίσουμε με γερά θεμέλια για το μέλλον των παιδιών μας….

Καταλήξαμε λοιπόν στη συνεργασία με τον κ. Θωμάκο και την ομάδα του, αλλά επειδή μοιραζόμαστε με το Συνδυασμό του «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ» κοινά οράματα και κοινούς στόχους.

Εμείς αψηφώντας θώκους, έχουμε πρώτιστο μέλημα το καλό του τόπου μας… Δεν εκποιούμε τίποτε και καμία από τις αρχές μας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας, τη θέληση και την αποφασιστικότητα μας και καλούμε κάθε πολίτη της πόλης μας να συμπαραταχθεί μαζί μας.

Για το μέλλον τούτου του τόπου για το μέλλον των παιδιών μας…

Τολμάμε με εντιμότητα και όραμα να θέλουμε να επωμιστούμε το δύσκολο τούτο έργο… Γιατί μπορούμε, θέλουμε και είμαστε αποφασισμένοι».

 

  • Κωνσταντίνος Κουσάνας

Ο Δήμαρχος κ.Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε: «Έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε στη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ» τον κύριο Κωνσταντίνο Κουσάνα, Χημικό Μηχανικό, με θητείες Διευθυντή σε μεγάλες εταιρείες, Πρόεδρο του Συνοικιακού Συμβουλίου Εθνικιστών και Αναπήρων Νέας Ερυθραίας και Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας.

Με την εμπειρία του στην Επιχειρηματικότητα και την κοινωνική ενεργητικότητά του θα προωθήσουμε από κοινού το όραμά μας για Σύγχρονο κι Έντιμο Δήμο με ήπια Ανάπτυξη και Καινοτομίες».

Ο κ. Κωνσταντίνος Κουσάνας δήλωσε για την προσχώρησή του: «Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την πρόταση του Δημάρχου κου Θωμάκου Γιώργου να ενισχύσω τη «Συμμαχία Πολιτών για την Κηφισιά, Νέα Ερυθραία κι Εκάλη».

Ως Χημικός Μηχανικός, ενεργό στέλεχος της βιομηχανίας, θα ενισχύσω την μεγάλη προσπάθεια που ήδη γίνεται σε τομείς όπως Βιώσιμη Ανάπτυξη,  Περιβάλλον , Ενέργεια Τεχνολογία, Καινοτομίες.  Ως πρόεδρος  Συνοικιακού Συμβουλίου στην Νέα Ερυθραία, θα επικεντρώσω στην βελτίωση πολλών θεμάτων που αφορούν τις γειτονιές και την καθημερινότητα των δημοτών. 

Ως Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας, θα συνεργαστώ στενά με στόχο την βελτίωση των συνθηκών εκπαίδευσης στα σχολεία μας. Πιστεύω στο όραμα του Δημάρχου μας για την Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη και θα συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξή του».

  • Σοφία Γεωργαντά

Για τη νέα αυτή συνεργασία ο Δήμαρχος κος Γ Θωμάκος δήλωσε «Η κυρία Σοφία Γεωργαντά μητέρα δύο παιδιών, Πτυχιούχος Συντήρησης Έργων Τέχνης και Αρχαίων Ευρημάτων, συντάσσεται με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ».

Με την αγάπη της για τη Νέα Ερυθραία και την αισιοδοξία της, θα αγωνιστούμε μαζί για ένα Σύγχρονο κι Έντιμο Δήμο με ήπια Ανάπτυξη και Ανθρώπινο Πρόσωπο».

Η κα Γεωργαντά έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Επέλεξα να είμαι δίπλα στον κύριο Γιώργο Θωμάκο ,για το ήθος του, τις πρωτοποριακές του ιδέες, το όραμα του, και την αξιοπρέπεια του! Ο συνδυασμός μας “Συμμαχία Πολιτών “, είναι μια ομάδα διαφορετικών ανθρώπων από όλους τους κλάδους , που σκοπό έχει να κάνει την πόλη μας ,πιο ανθρώπινη και εκσυγχρονισμένη , πιο φιλική για το περιβάλλον και τα ζώα , πιο πρωτοποριακή και πολιτισμική για όλους ! Με σκοπό να γίνει για εμάς και τα παιδιά μας ,το ιδανικό μέρος να ζει κανείς! Για όλους αυτούς τους λόγους αποφάσισα να ενταχθώ στον συνδυασμό  ΄’ Συμμαχία Πολιτών ” και να βάλω και εγώ τον ” οβολό ” μου στην προσπάθεια αυτή, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!».

  • Ελπίδα Σάλλα

Για την κα Σάλλα ο κος Γ. Θωμάκος ανέφερε «Η Νεοερυθραιώτισσα κα Ελπίδα Σάλλα, μητέρα δύο παιδιών συμπορεύεται πλέον με τη«ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ». Η ενεργητικότητα  και κοινωνική ευαισθησία της θα δυναμώσουν τον αγώνα μας για Σύγχρονο Δήμο, Ήπιας Ανάπτυξης και Ανθρωπιάς».

Η κα Σάλλα έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με τον Γ. Θωμάκο ήρθα σε επαφή για πρώτη φορά όταν εκλέχτηκε Δήμαρχος. Εντυπωσιάστηκα από τον χαρακτήρα του, την ευστροφία, την εργατικότητα, την καλοσύνη, την ανιδιοτέλεια και τις αξίες του. Βλέποντας την αμετακίνητη θέλησή του να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο και στην Νέα Ερυθραία ειδικότερα παρακολούθησα στενά το έργο που επιτέλεσε στην πόλη μου.

Πράγματι τα έργα υποδομής που έγιναν στη Νέα Ερυθραία επί της θητείας του αναβάθμισαν την πόλη μου.

Αποφάσισα λοιπόν να ενισχύσω τον Συνδυασμό του με την προσχώρησή μου διότι στο πρόσωπο του σημερινού Δημάρχου Κηφισιάς βλέπω έναν ειλικρινή, οραματιστή, δίκαιο κι εργατικό πολιτικό αλλά κυρίως έναν άνθρωπο βαθιά αποφασισμένο να κάνει το όραμά του πραγματικότητα».   

  • Χρήστος Μερκούρης

Για τη νέα συνεργασία ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε: «Ο δυναμικός συμπολίτης μας Χρήστος  Μερκούρης δυναμώνει με την συμμετοχή του το συνδυασμό Νίκης.

Κηφισιώτης, οικογενειάρχης Πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής, με πλούσια επιχειρηματική και αθλητική εμπειρία.

       Μαζί του η «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ» συνεχίζει την προσπάθεια για Σύγχρονο κι Έντιμο Δήμο»

Ο κ. Χρήστος  Μερκούρης δήλωσε: «Χωρίς καμία σκέψη και δισταγμό και με όλο το αίσθημα ευθύνης ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του συνδυασμού του Δημάρχου Κηφισιάς, Ν.Ερυθραίαs, Εκάλης κου Γιώργου Θωμάκου για την στήριξη του στιs τρέχουσες δημοτικές εκλογές.

Πιστεύω πραγματικά στο ήθος την ειλικρίνεια την ευθύτητα του λόγου και στο μεγάλο όραμα του, που έχει ξεκινήσει εδώ και 4 χρόνια για μια Κηφισιά, Ερυθραία, Εκάλη όπως ακριβώς τουs αξίζει.

Στόχος μου είναι να συνεχίσουμε μαζί αυτό το όραμα στον τόπο που μεγάλωσα και μεγαλώνει η οικογένεια μου με την εμπειρία μου στον εκπαιδευτικό και αθλητικό τομέα με νέες ιδέες και λύσεις» .

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας