Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με τoν κ. Γιώργο Μαγγίνα

0

 

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με τον συμπολίτη μας Γιώργο Μαγγίνα. Ο κ. Μαγγίνας θα συμμετέχει κι ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε στο Συνδυασμό μας «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ», έναν νέο συμπολίτη μας, επαγγελματία και οικογενειάρχη που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κηφισιά, τον Γιώργο Μαγγίνα. Προέρχεται από μεγάλη και ιστορική οικογένεια του Δήμου μας, δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία στο «Real estate», ενώ ως δημοσιογράφος είχε εργαστεί και στο Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή.

Το Ήθος, η εργατικότητα, η υπευθυνότητα και η αγάπη του για το Δήμο μας, θα συμβάλουν τόσο στη νίκη των Δημοτικών Εκλογών όσο και στη συνεχιζόμενη προσπάθεια για σύγχρονες υπηρεσίες στις τρεις πόλεις μας, ήπια ανάπτυξη, καινοτομία και κοινωνική αλληλεγγύη. Πάντα με σεβασμό στον Πολίτη».

Ο κ. Γιώργος  Μαγγίνας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

« Αποδέχτηκα  την τιμητική πρόταση να αγωνιστώ στο πλευρό του Δημάρχου μας Γιώργου Θωμάκου, ενός ανθρώπου που τα τελευταία πέντε χρόνια τίμησε στο έπακρο την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης. Αυτό το σημαντικό έργο πρέπει να συνεχιστεί και στα επόμενα χρόνια.

Προσωπικά, γνωρίζω καλά την Κηφισιά, τα ζητήματά της και τις τεράστιες δυνατότητες που της δίνουν η ιστορία της, η ιδιαίτερη ταυτότητα της και πάνω από όλα οι άνθρωποι της. Είναι τιμή μου να ενώσω τις δικές μου δυνάμεις σε αυτήν την κοινή προσπάθεια για το καλό της πόλης μας».

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας