ΔΩΡΕΑΝ  Wi-Fi σε σημεία της  Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης

0

ΔΩΡΕΑΝ  Wi-Fi  για δημότες και επισκέπτες έχει εγκατασταθεί σε σημεία με μεγάλη επισκεψιμότητα, διασκορπισμένα και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη.

Δωρεάν Wi-Fi»  θα βρείτε στα σημεία:

Εντευκτήριο και Δημοτικό Κατάστημα Εκάλης

– Άλσος Κηφισιάς

-«Ζηρίνειο» Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς

Δωρεάν Wi-Fi  έχει δρομολογηθεί για τα σημεία:

Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

-Πάρκο «Α. Παπανδρέου» στη Νέα Ερυθραία

To εγχείρημα αυτό πραγματοποιείται με δημοτική χρηματοδότηση και  επιτρέπει στους πολίτες και τους δημότες να έχουν δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο internet από φορητές συσκευές όπως smartphones, tablets, laptops τα οποία υποστηρίζουν τεχνολογίες WiFi. 

Πρωτοποριακές ψηφιακές εφαρμογές στον Δήμο Κηφισιάς

-Ψηφιακή αναβάθμιση του Δήμου Νέο σύγχρονο  portal.

-Ηλεκτρονική διαχείριση Αιτημάτων Καθημερινότητας Πολιτών Σύστημα καταγραφής και παρακολούθησης αιτημάτων των πολιτών. Οι πολίτες ενημερώνουν τον Δήμο για κάποιο πρόβλημα, όπως καμένη λάμπα, λακκούβα, σκουπίδια κ.α. ακολουθώντας απλά ηλεκτρονικά βήματα.

 -Σύστημα Ηλεκτρονικής Υποβολής Αιτήσεων μέσω portal του Δήμου Κηφισιάς για χορήγηση βεβαιώσεων και πιστοποιητικών σε Δημότες.

-«Kifissia in action» Σύστημα καταγραφής  θεμάτων που τους απασχολούν τους πολίτες μέσω κινητών τηλεφώνων 

-Δωρεάν Wi-Fi  σε περιοχές του Δήμου μας.

-Έξυπνα παγκάκια, ψηφιακός σταθμός διευκολύνσεων σε έξι σημεία των Δημοτικών Ενοτήτων Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης.

-Εφαρμογή του Δήμου Κηφισιάς για εύρεση εργασίας Πλατφόρμα η οποία συνδυάζει όλες τις δημοσιευμένες θέσεις εργασίας του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, με τα χαρακτηριστικά ανέργων δημοτών

-Έξυπνα συστήματα διαχείρισης ενέργειας Μέσω ασύρματων έξυπνων μετρητών, αισθητήρων και ειδικού λογισμικού, η Δημοτική Αρχή έχει πλέον τη δυνατότητα να ελέγχει, σε πραγματικό χρόνο την ενεργειακή τους κατανάλωση.

Ένα πλούσιο έργο στον τομέα των ψηφιακών εφαρμογών που υλοποιείται από την Διεύθυνση Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας, Οργάνωσης και Πληροφορικής  με αρμόδια Αντιδήμαρχο την Ζέτη Κασιμάτη.