Κάλεσμα του Δήμου Κηφισιάς «Ελάτε να σχεδιάσουμε την πόλη μας, με την ευκαιρία του Ευρωπαϊκού προγράμματος SPARCS»

0

 

Η Κηφισιά μαζί με άλλες 6 πόλεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν επιλεχθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Commission) να μετέχουν στο Ευρωπαϊκό πρόγραμμα SPARCS. Το SPARCS είναι ένα 5ετές πρόγραμμα όπου αυτές οι 7 πόλεις θα σχεδιάσουν και θα πραγματοποιήσουν δράσεις στους τομείς που εστιάζει το πρόγραμμα και οι οποίοι είναι:

Τα αποτελέσματα, οι προτάσεις και οι δράσεις των 7 πόλεων του προγράμματος SPARCS θα υιοθετηθούν από την Ευρωπαϊκή Ένωση για τον σχεδιασμό της Ευρώπης στους ανωτέρω τομείς.

Ο Δήμος Κηφισιάς προσκαλεί τους πολίτες που επιθυμούν να συμβάλλουν στο όραμα της πόλης και στα πρώτα βήματα για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των δράσεων του προγράμματος SPARCS –HORIZON 2020, προκειμένου να βρούμε λύσεις και να βελτιωθεί η καθημερινότητά μας, να συμμετέχουν σε μια διαδικτυακή συζήτηση για το πρόγραμμα SPARCS – HORIZON 2020.
την Τρίτη 27 Οκτωβρίου στις 17:00 το απόγευμα

δηλώνοντας την συμμετοχή τους [email protected] μέχρι την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου ή επικοινωνώντας τις προτάσεις- ιδέες του είτε μέσω στοl [email protected] ή τηλεφωνικά στο 213 2007 275.

Ο κος Σταύρος Ζαπάντης Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου είναι ο Υπεύθυνος του Προγράμματος SPARCS

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας