Καλωσορίζουμε το νέο Κέντρο Φροντίδας BIOAXIS στην Κηφισιά

0

Ένα νέο, πρωτοποριακό και σύγχρονο concept που συνεισφέρει ενεργά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων, των ασθενών και των οικείων τους, με υπηρεσίες και προϊόντα νέας γενιάς.

Η BIOAXIS είναι ηγέτης στον κλάδο υπηρεσιών Κατ’ Οίκον Υγείας στην Ελλάδα, παρέχοντας προηγμένες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Κατ’ Οίκον Νοσηλείας και Φροντίδας, Φάρμακο στο σπίτι, Διαχείρισης Ασθενών και Διεξαγωγής Ιατρικής Έρευνας. Είναι μέλος της BIOAXIS Healthcare Ltd με έδρα το Λονδίνο και στην Ελλάδα δραστηριοποιείται 15 χρόνια. Διαθέτει το πληρέστερο ενεργό δίκτυο νοσηλευτών και υποστηρίζει ασθενείς των μεγαλύτερων νοσοκομείων, διαγνωστικών, ασφαλιστικών και φαρμακευτικών εταιρειών. Παράλληλα, διαθέτει ένα άρτια οργανωμένο και ελεγχόμενο δίκτυο εκπαιδευμένων φροντιστών-γηροκόμων, για τη στήριξη ανθρώπων που βρίσκονται σε ανάγκη, όπως ηλικιωμένους, ΑμΕΑ, ασθενείς, ανθρώπους με κινητικές δυσκολίες και αναπηρίες, άνοια, Alzheimer, ώστε να αποκτήσουν μια ασφαλή, ανεξάρτητη και άνετη ζωή στο σπίτι, απολαμβάνοντας την αφοσίωση, τον σεβασμό και την αξιοπρέπεια που τους αξίζει.

Στα πλαίσια παροχής υπηρεσιών νέας γενιάς της BIOAXIS υποδεχόμαστε στην περιοχή μας, στο κέντρο της Κηφισιάς, τη νέα, σύγχρονη και πρωτοποριακή πρότασή της για την Κατ’ Οίκον Φροντίδα. Πρόκειται για το νέο Κέντρο Φροντίδας BIOAXIS επί της Λεωφόρου Κηφισίας 265. Ένα καλαίσθητο Κέντρο εύρεσης κατάλληλα εκπαιδευμένων φροντιστών-γηροκόμων, έναν χώρο υποδοχής κοινού και συναντήσεων όπου οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα εύκολης και διακριτικής πρόσβασης στον Σύμβουλο Φροντίδας, τον επαγγελματία ο οποίος τους ενημερώνει προσωπικά για τις εξατομικευμένες λύσεις Κατ’ Οίκον Φροντίδας που παρέχει η BIOAXIS και μαζί σχεδιάζουν το πρόγραμμα που καλύπτει τις δικές τους ιδιαίτερες ανάγκες. Επίσης, πληροφορούνται για τις ενημερωτικές ημερίδες της BIOAXIS, τα προγράμματα υποστήριξης των οικείων, καθώς και για τα σεμινάρια επιμόρφωσης των φροντιστών που απασχολούν σπίτι τους.

Αν ανήκετε στους χιλιάδες συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη ευέλικτης Κατ΄Οίκον Φροντίδας καλέστε την BIOAXIS στο 210 6107000 καθημερινά 8:00 -20:00 για να κλείσετε μια δωρεάν ενημερωτική συνάντηση, ή επισκεφθείτε το Κέντρο Φροντίδας BIOAXIS, Λεωφόρος Κηφισίας 265.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας