12 και 14 Νοεμβρίου Athens Innovation Festival (AIF) 

0

14/11 η παρουσίαση των Δράσεων Στήριξης της Νεανικής Επιχειρηματικότητας από το Δήμο Κηφισιάς

Το Athens Innovation Festival (AIF) υλοποιείται από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και τη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας (ΘΕΑ-ΕΒΕΑ), σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Αττικής με στρατηγικό συνεργάτη τους Industry Disruptors-Game Changers.
Το AIF έχει και φέτος τη σημαντικότερη θεσμική σφραγίδα, τελώντας υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.
Επιχειρήσεις, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, δομές υποστήριξης της επιχειρηματικότητας, μεγάλες εταιρείες, venture capitals, επιχειρηματικοί άγγελοι, εταιρίες private equity, κυβερνητικοί οργανισμοί, παραγωγικοί εταίροι και μη κυβερνητικοί φορείς παρουσιάζουν τις σημαντικότερες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές στο καινοτόμο επιχειρείν,
Την Τετάρτη 14/11 το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των δράσεων Στήριξης Νεανικής Επιχειρηματικότητας του Δήμου Κηφισιάς και των Δήμων Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Σάμου. Η ενημέρωση των δράσεων του Δήμου Κηφισιάς έγινε από το Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο.
Συμβολικός και ουσιαστικός συμπαραστάτης του φετινού AIF είναι ο Κλασσικός Μαραθώνιος που διοργάνωσε ο ΣΕΓΑΣ την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, μία ημέρα πριν τα εγκαίνια του Φεστιβάλ.
To 2ο AIF εμπνέεται από την πρόκληση του Μαραθωνίου, διαμορφώνει μια εμπειρία για συμμετέχοντες και επισκέπτες, αναδεικνύει τη σημασία του στόχου και την αξία της επιμονής, φιλοξενεί και βραβεύει τους πρωταγωνιστές του 36ου Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας