Κοπή Πίτας 2021 Κέντρου Πρόληψης Δήμου Κηφισιάς-ΟΚΑΝΑ «ΠΡΟΝΟΗ»: «Σύνδεση με το ΜΑΖΙ»

0

 

Ένα όμορφο απόγευμα σύνδεσης και επικοινωνίας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, από τις 18.00 ως τις 19.30 στην πλατφόρμα ZOOM του ΚΠ ΠΡΟΝΟΗ. Οι συνθήκες δεν στάθηκαν εμπόδιο ώστε να συναντηθούμε «η οικογένεια της ΠΡΟΝΟΗ» για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας μας. Στην διαδικτυακή εκδήλωση συμμετείχαν 44 άτομα, μέλη του ΔΣ, εργαζόμενοι, και μέλη ομάδων του ΚΠ ΠΡΟΝΟΗ όπως εθελοντές , γονείς και εκπαιδευτικοί.

Η κα Σωτηρία Μακαρώνη,  Επιστημονικά Υπεύθυνη του ΚΠ ΠΡΟΝΟΗ, έκανε μια σύντομη παρουσίαση του έργου που πραγματοποιεί η Επιστημονική Ομάδα μέσα στην συνθήκη της πανδημίας του Covid-19 και υπογράμμισε την σημασία του να υποστηρίξουμε στον ρόλο τους, γονείς και εκπαιδευτικούς ώστε και αυτοί με την σειρά τους να μπορούν να υποστηρίξουν τα παιδιά και τους εφήβους. Στη συνέχεια,  απηύθυνε χαιρετισμό η Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης,  κα Βαλασοπούλου Αγγελική ενώ από μέλη του Δ.Σ. η κα Αλιμπράντη Λάουρα, Αντιπρόεδρος, ο κος Αδαμόπουλος Σπύρος, Γενικός Γραμματέας, η κα Σταματούρου Ζαχαρούλα,  η κα Μυρσαλιώτου Φλώρα, η κα Γιαννοπούλου Διονυσία, εκπρόσωπος εργαζομένων αλλά και η επίτιμη Πρόεδρος κυρία Αγγελική Τριανταφύλλου-Πιτίδη τίμησαν με την παρουσία τους και τις όμορφες ευχές τους.  Τις ευχές τους έδωσαν και τα υπόλοιπα στελέχη της επιστημονικής ομάδας, η κα Αλεξάκη Βασιλική και η κα Αρχοντούλα Αλεξάκη-Αναστασοπούλου. Ακολούθησε η Ομάδα εθελοντών της Προνόη, μέλη της οποίας έκαναν μια πολύ συγκινητική παρουσίαση για τη σημαντικότητα του ΜΑΖΙ μέσα στις καταστάσεις κρίσης έτσι όπως την βίωσαν μέσα από τις διαδικτυακές τακτικές συναντήσεις της ομάδας  όλο αυτό το διάστημα.

Συγκεκριμένα είπαν:

«Την περίοδο του φόβου, της αγωνίας, της αβεβαιότητας, η Ομάδα μας ήταν ένα καταφύγιο, ήταν στήριγμα, ήταν σύνδεση. Αυτή η επαφή μεταξύ μας, η ανταλλαγή απόψεων, συναισθημάτων, η επαφή με φίλους, μας έδινε δύναμη να συνεχίσουμε. Τα υποστηρικτικά δίκτυα όπως της ΠΡΟΝΟΗ, πλάθονται και προσαρμόζονται ώστε να συνεχίσουν να προσφέρουν φροντίδα στα μέλη της ομάδας, της κοινότητας. Μπορούν να λειτουργούν ως ένας ασφαλής χώρος για έκφραση, δημιουργία και επαφή ακόμα και από μακριά…».

Η εκδήλωσε έκλεισε με την κοπή της πίτας και μια κλήρωση για το φλουρί για όλους τους συμμετέχοντες.

Ελπίζουμε το 2021 να μας επιτρέψει σύντομα να διοργανώσουμε τις δράσεις μας και δια ζώσης! Για να μένετε συνδεδεμένοι με το έργο και τα νέα μας , παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας www.pronoi.org.gr  και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΚΠ ΠΡΟΝΟΗ στο facebook & instagram: kppronoi

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας