Μελωδίες Θερινής Νυκτός στο Δήμο Κηφισιάς με την υψίφωνο Κρίστυ Καθαρίου

0

Κάτω από το φεγγάρι που έλουζε τον ουρανό της Κηφισιάς, σε μια μοναδική  μουσική βραδιά, με ‘’Μελωδίες Θερινής Νυκτός’’ ,που μόνο η εκπληκτική υψίφωνος Κρίστυ Καθαρίου, μπορεί να χαρίσει, με την καταπληκτική κρυστάλλινη φωνή της, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν, όσοι βρέθηκαν την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, στο κατάμεστο από κόσμο, Αίθριο του Δημαρχείου της Κηφισιάς.

Η Κρίστυ Καθαρίου με «πυξίδα» το μεγάλο εύρος που διαθέτει η φωνή της, ταξίδευσε το μουσικό κοινό της Κηφισιάς, στο όνειρο και την ελπίδα, με γνωστές επιτυχίες από το θέατρο και τον Κινηματογράφο, σε ένα μελωδικό κεφάτο ρεπερτόριο.

Μαζί της στο ταξίδι αυτό, συνοδοιπόρος πάνω στην σκηνή, ήταν ο τενόρος Σταύρος Βόλκος.

Δημιούργησαν ένα εκπληκτικό ντουέτο, που με την ένωση και των δύο φωνών τους ταξίδευσαν το μουσικό κοινό της Κηφισιάς εισπράττοντας έτσι το παρατεταμένο χειροκρότημα για την καταπληκτική βραδιά που τους χάρισαν.

Την παράσταση πλαισίωναν οι επαγγελματίες χορευτές από την ακαδημία χορού Γαλατσίου ‘’Art &Style’’ Tάσος Λάσκαρης.

Την συναυλία προλόγισε η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δημήτριος Βικέλας» κ. Σίσσυ Παπασπύρου.

Στην  συναυλία μεταξύ των άλλων παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σταύρος Ζαπάντης, ο Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εκάλης-Επιχειρησιακού Προγράμματος και Ζωοφιλίας κ. Αχιλλέας Κουρέπης, η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πολιτικής Προστασίας-Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων κ. Γεωργία (Ζέτη) Κασσιμάτη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας και Υποδομών-Ενέργειας και Εκτέλεσης του Συμμετοχικού Προϋπολογισμού κ. Αλέξιος Μακρής, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Λίλα Παπαδημητρίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη.