ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ –ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

0

Σε μήνυμά του ο Δήμαρχος Κηφισιάς κος Γ. Θωμάκος σημειώνει πως “Συγχαίρω και Ευχαριστώ τον Κρητικό Λαό και τους Χανιώτες για τα ρίγη συγκίνησης και τις εικόνες που προσφέρουν στο Πανελλήνιο από νωρίς το πρωί.

          Καθώς ο μεγάλος Νεκρός «κατεβαίνει» προς την τελευταία κατοικία του, όλοι συνειδητοποιούμε ότι μένει ΑΘΑΝΑΤΟΣ στους αιώνες των Ελλήνων.

          Ο Δήμος Κηφισιάς, που ο μοναδικός μουσουργός αγάπησε και ανακηρύχθηκε- κατόπιν δικής του επιθυμίας- Επίτιμος Δημότης, τίμησε τη μνήμη του, όπως προβλέπεται.

Ακούγοντας χθες τις τοποθετήσεις των Συναδέλφων στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ένιωσα ότι οφείλουμε κάτι μεγαλύτερο.

Κάτι περισσότερο για τα παιδιά μας και τις επόμενες γενιές προς Εκείνον που προσέφερε ανεκτίμητα στον Πολιτισμό και στην αυτογνωσία μας.

          Γι αυτό, προτείνω αυτή τη μεγάλη ημέρα, προς τα αρμόδια όργανα του Δήμου Κηφισιάς, της Περιφέρειας Αττικής και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής τη μετονομασία της κεντρικής οδού και δυτικής εισόδου του Δήμου μας, οδού Ιλισίων σε οδό ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ”.

 Γιώργος Θωμάκος

Δήμαρχος Κηφισιάς

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας