Νέα σύνθεση του ΝΠΔΔ «Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς», εμπνευσμένη από την εντυπωσιακή παλέτα των χρωμάτων του φθινοπώρου

0

Μια νέα σύνθεση που αποπνέει φθινοπωρινή αύρα στολίζει και πάλι το κέντρο της Κηφισιάς, Λεβίδου και Κολοκοτρώνη.

Η νέα σύνθεση είναι εμπνευσμένη από την εντυπωσιακή παλέτα των χρωμάτων που αποκτούν τα φύλλα των δέντρων λίγο πριν πέσουν στο έδαφος.

Κόκκινες ναντίνες ξεχωρίζουν ανάμεσα από πράσινους όγκους πυξαριών και γιουνίπερων ενώ χρυσοκίτρινα κάρεξ και αέρινα ροζ πενισέτουμ πλαισιώνουν μια μεταλλική φωτιζόμενη σύνθεση με πλατανόφυλλα που μοιάζουν να αιωρούνται.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, αξιοποιώντας τη δυναμική της Ανθοκομικής Εκθεσης Κηφισιάς, θεσμοθέτησε τη δημιουργία των εποχικών συνθέσεων στο κέντρο της πόλης.

Ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ανθοκομική Εκθεση Δήμου Κηφισιάς», Γιώργος Παπαδόπουλος, υλοποιώντας την εναλλαγή των φυτικών συνθέσεων ανά εποχή του έτους, προσφέρει στους πολίτες του Δήμου ένα μοναδικά όμορφο σημείο, αλλά και ιδέες σχετικά με τη διαχείριση ενός παρτεριού τόσο από πλευράς σχεδιασμού, όσο και από πλευράς προτάσεων φυτικού υλικού και συνδυασμών.

Δημιουργός της σύνθεσης είναι η αρχιτέκτων τοπίου και υπάλληλος της Ανθοκομικής, Ελίνα Κατσίκα.

Χορηγοί της όμορφης αυτής φθινοπωρινής σύνθεσης, είναι το φυτώριο Gryllis Water Lillies και η BRIGHT ειδικός φωτισμός.

Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά το προσωπικό της Ανθοκομικής Έκθεσης, τους ηλεκτρολόγους του Δήμου Κηφισιάς καθώς και στους εθελοντές απόφοιτους της ΕΠΑΣ Συγγρού για την συμμετοχή τους.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας