Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ Γιώργου Θωμάκου με την κα Γεωργία Παπαρούνα

0

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με την κα Γεωργία Παπαρούνα, που  θα συμμετέχει κι ως υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε:

«Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε στη «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς-

Ν. Ερυθραίας –Εκάλης» την κυρία Γεωργία Παπαρούνα, δραστήρια και δυναμική συμπολίτη μας με γνωστό και πρωτότυπο έργο στο 1Ο Γυμνάσιο Κηφισιάς , ως πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

 Με τις εμπειρίες, την αγάπη για τα σχολεία και την γνησιότητα του χαρακτήρα της θα συμβάλει στον αγώνα και όραμα μας για Σύγχρονο Δήμο, με Εντιμότητα, Καινοτομία και Κοινωνική Αλληλεγγύη».

Η κα Γεωργία Παπαρούνα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η γνωριμία μου με το Γιώργο Θωμάκο έγινε κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης μου με τα κοινά ως μέλος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου  Γυμνασίου και 1ου  Λυκείου Κηφισιάς. Ανακάλυψα ότι πίσω από το Δήμαρχο υπήρχε ένας άνθρωπος με Όραμα, Αξίες, Ταπεινότητα, Ευγένεια Ψυχής και Ήθος! 

Κύριο μέλημα του, μια καλύτερη Κηφισιά. 

Μετά από τιτάνιο αγώνα  τόσο του κ. Θωμάκου όσο και των συνεργατών του (γραφειοκρατία, νόμιμες διαδικασίες, διαφάνεια) δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για τη πραγματοποίηση των αναγκαίων έργων υποδομής για το Δήμο μας. 

Μετά τη τιμητική για μένα πρόταση του, τάσσομαι  στο πλευρό του θεωρώντας ότι είναι δίκαιο να του δοθεί ο χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση του οράματος  του. Πιστεύω στο πρόσωπο του και στα όσα πρεσβεύει. 
Καλώ όσους πιστεύουν στο δίκαιο και στο καλό να συμπορευτούν μαζί μας γιατί μόνο όλοι μαζί μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά!»

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας