Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου με τoν κ. Πάνο Μανάρα

0

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με τον συμπολίτη μας Πάνο Μανάρα. Ο κ. Μανάρας θα συμμετέχει κι ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε:

Ο Πάνος Μανάρας, νέος παλαιάς Κηφισσιώτικης οικογένειαs ήρθε στη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ», για να εκφράσει τις ανησυχίες και τα αιτήματα των νέων μας. Κορυφαίος αθλητής του BMX ποδηλάτου,  με σημαντικές διακρίσεις και σε διεθνείς αγώνες αλλά και μεγάλη αγάπη στο περιβάλλον και την φύση ως γεωπόνος και ανθοκαλλιεργήτης.

Τον ευχαριστώ για την συμμετοχή του στο Συνδυασμό της Νίκης και μαζί θα εργαστούμε  για επέκταση των αθλητικών χώρων, πίστα skate και BMX για Σύγχρονο και Έντιμο Δήμο, Ήπιας Ανάπτυξης και Καινοτομίας».

Ο κ. Πάνος Μανάρας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισα να είμαι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό του κ. Θωμάκου, γιατί η νέα γενιά διαθέτει πολλές δυνατότητες και θα ήθελα να βοηθήσω στην αξιοποίησή τους. Θέλω να προσφέρω στον Αθλητισμό  μαζικό, ατομικό και ειδικό με γνώμονα το συμφέρον των νέων ανθρώπων».

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας