Δύο νέες συνεργασίες έχει ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Γ. Θωμάκος με τον συνδυασμό του

0

Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ. Γιώργου Θωμάκου

με τoν κ. Γιάννη  Παπαϊωάννου

Την συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με τον κύριο Γιάννη  Παπαϊωάννου, που  θα συμμετέχει ως

υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ –Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε:

«Καλωσορίζουμε τον κ. Γιάννη Παπαϊωάννου που από σήμερα ενώνει την δύναμη του με την «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ –Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ».

Ο συμπολίτης μας από την Νέα Ερυθραία είναι έμπειρος Εκπαιδευτής Ενηλίκων και Εκπαιδευτών ενώ διαθέτει βαθιά γνώση στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Με την υποψηφιότητα του στη Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας ενισχύει τη συλλογική προσπάθεια για Σύγχρονο Δήμο, Ήπιας Ανάπτυξης».

Ο κύριος Παπαϊωάννου, δήλωσε:

“Θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο, που μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχω στον συνδυασμό “Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης” και μαζί να συνεργαστούμε για το μέλλον της πόλης μας. Ως πατέρας τριών παιδιών επιθυμώ να συμμετάσχω στην προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας και δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό όλων των συμπολιτών μας”.

Ανακοίνωση συνεργασίας του Δημάρχου Κηφισιάς κ Γιώργου

Θωμάκου με την κα Ευφροσύνη (Φρόσω)  Κουτσοχιώνη

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος

Θωμάκος, με την κα Ευφροσύνη Κουτσοχιώνη, που   θα συστρατευτεί ως

υποψήφια στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ –Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ», στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, δήλωσε:

«Υποδεχόμαστε στη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ –Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ» τη δυναμική και έμπειρη κυρία κα Ευφροσύνη (Φρόσω)  ΚουτσοχιώνηΔιετέλεσε ανώτερο Διοικητικό στέλεχος διαφορετικών Τραπεζών, με εποπτεία δεκάδων καταστημάτων και εκατοντάδων υπαλλήλων, αλλά και γνωστή Αρχηγός του Τμήματος Ελληνικού Οδηγισμού (ΣΕΟ) Κηφισιάς.

Με τις υψηλές οργανωτικές ικανότητες της και την κοινωνική προσφορά της, δυναμώνει το κοινό μας όραμα για Σύγχρονο και Αποτελεσματικό Δήμο με Κοινωνικό πρόσωπο».

Η κυρία κα Κουτσοχιώνη προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά δέχθηκα την πρόταση του Δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου  Θωμάκου να συμμετέχω κι εγώ στον Συνδυασμό Νίκης «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ –Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ». Η Ανθρωπιά, η Αλληλεγγύη η Συνεργασία και η Ομαδικότητα είναι έννοιες που ταιριάζουν στην φιλοσοφία και την πορεία ζωής μου. Η προσφορά μου,  στην πόλη μου και στους πολίτες μας είναι στόχος της υποψηφιότητας μου».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας