Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γ. Θωμάκος, με τον συμπολίτη μας Ιωάννη Σκλάβο

0

Συνεργασία για την Ασφάλεια των Πολιτών

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με τον συμπολίτη μας Ιωάννη Σκλάβο. Ο κ. Σκλάβος  θα συμμετέχει ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Ο συμπολίτης μας, Αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ ε.α. και Αντιπρόεδρος του Συνοικιακού Συμβουλίου Νέας Κηφισιάς κ. Ιωάννης Σκλάβος θα ενώσει τις δυνάμεις, τις πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις του με την «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ» στον έντιμο αγώνα μας για τη Νέα Νίκη. Ως τέως Διευθυντής της Διεύθυνσης των Εγκληματολογικών Ερευνών, Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Εγκληματολογικών Επιστημών και άμισθος σύμβουλος του Δήμου μας επί θεμάτων ασφάλειας, θα αποτελέσει τον βασικό συνεργάτη σε πολιτικές για την ασφάλεια, ενώ είναι και άριστος γνώστης των θεμάτων της Νέας Κηφισιάς.

Ο Δήμος μας συνεργάζεται στενά με τις Αστυνομικές Αρχές ενώ ολοκλήρωσε διαγωνισμό για υπηρεσίες Ασφαλείας κι έτσι το 2019, πέντε ιδιωτικά περιπολικά και πεζοί φρουροί θα ενισχύσουν την ασφάλεια στις τρεις πόλεις μας».

Ο κ. Σκλάβος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με την πολύχρονη εμπειρία μου θα προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις στην ενίσχυση του αισθήματος Ασφάλειας των Δημοτών μας, με πρακτικά μέτρα πρόληψης της εγκληματικότητας».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας