Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Γ. Θωμάκος με τον πρώην Αντιδήμαρχο Γ. Μαραζιώτη

0

Τη συνεργασία τους ανακοινώνουν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, με τον Αυτοδιοικητικό, Επιχειρηματία και πρώην Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Μαραζιώτη. Ο κ. Μαραζιώτης θα συμμετέχει κι ως υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης», στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, τόνισε:

«Από σήμερα ο Συνδυασμός μας «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ – ΕΚΑΛΗΣ», καθώς και η διαρκής προσπάθειά μας για ένα σύγχρονο Δήμο που θα βελτιώνει διαρκώς τις Υπηρεσίες του, ενισχύονται σημαντικά με τη συμμετοχή του έμπειρου και διακεκριμένου συμπολίτη, Αυτοδιοικητικού, επιχειρηματία, κου Γιώργου Μαραζιώτη.

Το όνομά του ταυτισμένο με την κοινωνία της Νέας Ερυθραίας και η προσφορά του πολύπλευρη, τόσο σε αυτή, όσο και στον διευρυμένο Δήμο μας, ως επί σειρά ετών Δημοτικό Σύμβουλο, Αντιδήμαρχο και πασίγνωστο επαγγελματία.

Το ήθος, η εργατικότητα  και η αγάπη του για τον Δήμο μας, ενισχύουν το όραμα της ήπιας ανάπτυξης και κοινωνικής αλληλεγγύης για τις πόλεις μας».

Ο κ. Γιώργος  Μαραζιώτης  έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η αγάπη για τους συμπολίτες μου στον ενιαίο Δήμο μας, και το πάθος μου για τον αθλητισμό μέσω της ομάδας του Πανερυθραϊκού με ωθούν εδώ και δεκαετίες να ασχολούμαι με τα κοινά και από θέσεις ευθύνης.

Στοιχεία που αποτελούν σημαντικά κριτήρια προκειμένου να συνεχίζω να αγωνίζομαι με συνέπεια για τα ιδανικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να συστρατευτώ με τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γιώργο Θωμάκο στηρίζοντας με την υποψηφιότητα μου τον Συνδυασμό «Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέα Ερυθραίας – Εκάλης».

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας