Προληπτικές απολυμάνσεις σε σχολεία του Δήμου Κηφισιάς

0

Πραγματοποιήθηκαν προληπτικές απολυμάνσεις σε σχολικά κτήρια της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Κηφισιάς, την προηγούμενη εβδομάδα. Τις απολυμάνσεις έκανε πιστοποιημένη εταιρεία με εξειδικευμένο προσωπικό, τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό και με τη χρήση ειδικών σκευασμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος τόνισε: «Ξεκινήσαμε την φετινή σχολική χρονιά με σχολαστικό καθαρισμό των σχολικών μονάδων και αποφασίσαμε φέτος να πραγματοποιήσουμε τις προληπτικές απολυμάνσεις μετά από ένα μήνα λειτουργίας τους. Στον εξαιρετικά ευαίσθητο χώρο της δημόσιας εκπαίδευσης, στόχος μας είναι η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας των παιδιών μας και της εκπαιδευτικής κοινότητας με τον καλύτερο τρόπο. Ο  μηχανισμός του Δήμου μας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα στο πλευρό των σχολικών επιτροπών για να λύσει προβλήματα και να καλύψει ανάγκες που δημιουργούνται. Οι προληπτικές απολυμάνσεις θα συνεχισθούν όπου αυτό απαιτείται.»

Ο κ. Θωμάκος επισκέφθηκε σχολικές εγκαταστάσεις όπου πραγματοποιούνταν απολυμάνσεις συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Χρήστο Λαχανά και τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Παιδείας Νικήτα Κόκκαλη- Αντιδήμαρχο Νέας Ερυθραίας προκειμένου να επιθεωρήσουν τις εργασίες αλλά και να συνομιλήσουν για τις ανάγκες των σχολείων με τους Διευθυντές τους.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας