Προσωρινή τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής Β9

0
Ο Δήμος Κηφισιάς ενημερώνει το επιβατικπο κοινό ότι για το διάστημα από 8/7/2021 έως και  9/7/2021  το τμήμα της οδού Φραγκοπούλου  μεταξύ των οδών Σουλίου & Μπότσαρη  θα παραμείνει κλειστό λόγω πραγματοποίησης εργασιών αποκατάστασης οδοστρώματος.
Ως εκ τούτου η διαδρομή της λεωφoρειακής  γραμμής Β9 που έχει  κατεύθυνση από Νέα Κηφισιά προς Αθήνα θα πραγματοποιείται μέσω των οδών Λύρα, Τοσίτσα, Αχαρνών, Τατοϊου και Όθωνος , για όσο διάστημα διαρκέσουν  οι εργασίες. Συνεπώς οι στάσεις επί των οδών Φραγκοπούλου & Νικολάου (Παλ. Τέρμα , Παπάγου , Μπότσαρη, Χαμπάκη, Γέφυρα και Σωκράτους) για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα δεν θα είναι λειτουργικές για το επιβατικό κοινό.
Οι επιβάτες που επιθυμούν να κάνουν χρήση της εν λόγω λεωφορειακής γραμμής με κατεύθυνση προς Αθήνα, προσωρινά θα εξυπηρετούνται από τις κάτωθι στάσεις:
1. Στάση Πολυκατοικίες επί της οδού Αχαρνών
2 .Στάση Μεταξά επί της οδού Αχαρνών
3. Στάση ΗΣΑΠ επί της οδού Τατοϊου
Επειδή το συγκεκριμένο τμήμα (Αχαρνών & Τατοϊου) της εν λόγω διαδρομής, που θα εξυπηρετεί προσωρινά την επιστροφή του δρομολογίου, θα συμπίπτει ουσιαστικά με αυτό της αντίθετης κατεύθυνσης της γραμμής με κατεύθυνση δηλαδή από Αθήνα προς Ν.Κηφισιά, οι επιβάτες θα πρέπει να είναι ενήμεροι για την κατεύθυνση του δρομολογίου πριν την επιβίβασή τους .

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας