Ψηφιακή μαστογραφία σε γυναίκες του Δήμου Κηφισιάς

0

Ο Δήμος Κηφισιάς σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας και το Σύλλογο Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Oι Άγιοι Ανάργυροι» παρέχει την δυνατότητα στις γυναίκες να κάνουν την εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας, μια διαγνωστική πρακτική που μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην έγκαιρη αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού αλλά και άλλων προβλημάτων υγείας του μαστού.
Ο καρκίνος του μαστού χρήζει έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης, κάτι που δεν είναι εφικτό πάντα, μέσα στις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες που υφίσταται ακόμα η κοινωνία μας.
Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Κηφισιάς εξασφάλισε ημερομηνία εξέτασης για τις γυναίκες που πληρούν τα κοινωνικά κριτήρια. Η εξέταση για τις ενδιαφερόμενες θα πραγματοποιηθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019 στο ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ, Τίρυνθος 2, Άνω Πατήσια.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες που είναι ηλικίας 40 έως 69 ετών. Υπάρχει ένα συμβολικό κόστος 5 ευρώ ανά εξεταζόμενη, το οποίο θα διατεθεί για τις ανάγκες του Συλλόγου Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Oι Άγιοι Ανάργυροι»
Η συγκεκριμένη δράση δεν απευθύνεται σε γυναίκες που πάσχουν ήδη ή έχουν εμφανίσει στο παρελθόν καρκίνο μαστού.

Τηλέφωνα επικοινωνίας για τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τις ακριβείς διαδικασίας για την ένταξη των ενδιαφερομένων στην δράση και για ραντεβού: 2132007642 και 2132007650, ώρες 10:00-15:00