Σε ετοιμότητα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις ο Δήμος Κηφισιάς

0

Η αντίστροφη μέτρηση για τις πανελλαδικές εξετάσεις έχει ξεκινήσει και στον Δήμο Κηφισιάς. Έτοιμα να υποδεχτούν τους υποψηφίους των εξετάσεων είναι τα δύο εξεταστικά κέντρα του Δήμου μας, τα οποία θα φιλοξενήσουν περισσότερους από 300 υποψηφίους.
Στο Αναξαγόρειο Λύκειο Νέας Ερυθραίας οι συμμετέχοντες είναι 194 μαζί με τους μαθητές και τις μαθήτριες του 1ου Λυκείου και του 2ου Λυκείου Κηφισιάς. Ο Δήμος Κηφισιάς προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι αυξημένες ανάγκες στο εξεταστικό κέντρο της Νέας Ερυθραίας, προχώρησε σε ανακατασκευή αίθουσας φτάνοντας τον συνολικό αριθμό των διαθέσιμων αιθουσών στο συγκεκριμένο σχολείο σε 18.
Στο 3ο Λύκειο Κηφισιάς θα φιλοξενηθούν περίπου 130 μαθητές από το σχολείο αλλά και ένα ιδιωτικό σχολείο της περιοχής.
Ο Δήμος Κηφισιάς και η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή προμήθευσε τις σχολικές μονάδες που λειτουργούν ως εξεταστικά κέντρα, με επιπλέον ποσότητες καθαριστικών και αντισηπτικών προκειμένου να τηρηθούν τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα. Όπως μας ενημερώνει ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Νικήτας Κόκκαλης για την πιο άμεση αντιμετώπιση λειτουργικών αναγκών των εξεταστικών κέντρων στην τελευταία συνεδρίαση της Σχολικής Επιτροπής εγκρίθηκε έκτακτη επιχορήγηση ύψους 3.000,00€ για κάθε εξεταστικό κέντρο.
Ο Δήμος Κηφισιάς εύχεται καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες του Δήμου μας οι οποίοι φέτος κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες, λαμβάνουν μέρος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Με υπομονή, επιμονή και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους θα κατακτήσουν τους στόχους τους.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας