Ξεκίνησαν τα ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2020

0

Με απόλυτη προτεραιότητα στη δημόσια υγεία και τηρώντας τα μέτρα προστασίας ξεκίνησαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2020 την Παρασκευή 28 Αυγούστου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς με το θρυλικό συγκρότημα των ‘60s, τους CHARMS. Το κοινό απήλαυσε μια συναυλία με γνωστά rock και rock n’ roll ακούσματα και φυσικά τις διασημότερες επιτυχίες τους που σφράγισαν μια ολόκληρη εποχή. Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ. Βικέλας» πριν την έναρξη της εκδήλωσης  επισήμανε πόσο σημαντικό είναι να δείξουμε όλοι υπευθυνότητα τηρώντας τα μέτρα προστασίας, ώστε να πραγματοποιηθούν απρόσκοπτα οι εκδηλώσεις.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Εκάλης Αχιλλέας Κουρέπης, ο Αντιπρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ. Βικέλας» Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της της «Μένανδρος ΑΕ» Νικήτας Κόκκαλης και το μέλος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ. Βικέλας» Πόλυ Αστερίου.

Τα ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ συνεχίζονται με την πανελλήνια πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ – Οι μούσες που αγάπησα» σε σκηνοθεσία και πρωταγωνιστικό ρόλο του ξεχωριστού καλλιτέχνη Γρηγόρη Βαλτινού, την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΩΝ 2020 στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.kifissia.gr/sites/default/files/arxia/MENANDREIA%202020%2020-8-2020%20internet_1.pdf

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας