Ζωντανή μετάδοση των Ιερών Ακολουθιών από τον Δήμο Κηφισιάς

0

Στην απευθείας διαδικτυακή μετάδοση των Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας προχωρά ο Δήμος Κηφισιάς, λόγω των μέτρων για τη δημόσια υγεία.

Μέχρι τη Μεγάλη Τετάρτη οι μεταδόσεις  πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας  του Δήμου Κηφισιάς www.kifissia.gr  σε απευθείας σύνδεση με τον ιερό ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Πεύκης, ιερουργούντος του Μητροπολίτη Κηφισίας Αμαρουσίου κι Ωρωπού κ.Κυρίλλου. Η μετάδοση πραγματοποιείται από την Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Τηλεόραση orthodoxtv.gr σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού στο πλαίσιο των δράσεων του Οργανισμού Ανάδειξης Ελληνικού και Ορθόδοξου Πολιτισμού “ΑΕΝΑΟΣ”.

Μεγάλη Τετάρτη, Μεγάλη Πέμπτη, τη Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο οι διαδικτυακές μεταδόσεις θα είναι από Ναούς του Δήμου μας και θα πραγματοποιούνται, μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Κηφισιάς www.kifissia.grμε την τεχνική υποστήριξη της HELLASNEWS TV.

ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ  7-9 μμ Ιερός Ναός Αγίας Τριάδας  Νέας Κηφισιάς

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ  7-10 μ.μ. Ιερός Ναός Ευαγγελιστρίας Νέας Ερυθραίας.

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  8:00πμ-12:00μμ Ιερός Ναός Αγίας Μαρίνας Εκάλης

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  7:00-9:00μμ Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Κηφισιάς

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 08:00π.μ-10:00 π.μ. Ιερός Ναός Αγίας Τριάδας  Νέας Κηφισιάς

ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ – ΑΝΑΣΤΑΣΗ 11:00μ.μ-01:30π.μ Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Δημητρίου Κηφισιάς.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος δήλωσε μεταξύ άλλων δήλωσε «Φέτος, η Μεγάλη Εβδομάδα  είναι εντελώς διαφορετική. Αυτό το Πάσχα δεν είναι μόνο της Αγάπης και της Αλληλεγγύης όπως πάντα, αλλά και της Ευθύνης. Τα μέτρα για τον περιορισμό του ιού δεν επιτρέπουν τη συνάθροιση στις Εκκλησίες. Ο Δήμος Κηφισιάς δίνει τη δυνατότητα, σε όσους πιστούς το επιθυμούν, να παρακολουθήσουν τις Ιερές Ακολουθίες σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση κι από ναούς του Δήμου μας. Με πειθαρχία, υπομονή και ψυχραιμία θα βγούμε πιο δυνατοί και νικητές. Καλή Ανάσταση και Καλή αντάμωση».

Δείτε αναλυτικά τη δήλωση του https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=vZxex-1INZo&feature=emb_logo

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας