2ο Παναττικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών ΚΑΠΗ  

0

 

Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τ. Μαυρίδης «Τέτοιες διαδημοτικές συνεργασίες να συνεχιστούν και να διευρυνθούν ακόμη περισσότερο».

 

Στο 2ο Πανάττικο  Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Κ.Α.Π.Η. που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης. Συμμετείχαν οι Δήμοι Μελισσίων (1ο, 3ο ΚΑΠΗ), Ζωγράφου, Βριλησσίων (1ο & 2ο ΚΑΠΗ), Ιλίου ( 3ο, 5ο, 6ο, 7ο, 8ο ΚΑΠΗ), Περιστεριού, Κηφισιάς (3ο ΚΑΠΗ) και Γαλατσίου (1ο, 2ο, 3ο, 4ο ΚΑΠΗ). Το πρόγραμμα άνοιξε το ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης με χορούς από την Κρήτη και έκλεισε το ΚΑΠΗ Πεύκης με χορούς από την Θράκη.

O κ. Μαυρίδης, ο οποίος έκανε το καλωσόρισμα της εκδήλωσης δήλωσε σχετικά: «Είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε μια σημαντική εκδήλωση στο Δημοτικό μας Θέατρο. Πολλά συγχαρητήρια και ευχαριστίες σε όλους όσοι συνεργάστηκαν για την επιτυχία της, πρώτα από όλα στα μέλη των ΚΑΠΗ, στους εργαζομένους των ΚΑΠΗ και στους Δήμους που συμμετείχαν. Η πρόταση μου προς τους συναδέλφους της αυτοδιοίκησης είναι τέτοιες διαδημοτικές συνεργασίες να συνεχιστούν και να διευρυνθούν ακόμη περισσότερο».

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας