Αποτελέσματα εσωκομματικών εκλογών ΔΗΜ.ΤΟ. ΝΔ Λυκόβρυσης-Πεύκης

0

Ομαλά και με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Λυκόβρυσης-Πέυκης. Τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης προσήλθαν από νωρίς για να επιλέξουν τους ικανότερους από τους υποψήφιους και στις τρεις βαθμίδες: μέλη ΔΣ της Τοπικής, μέλη ΔΣ της νομαρχιακής και Συνέδρους.

Με τη στήριξη των συμπολιτών της, νέα Πρόεδρος της ΤΟ εξελέγη η κα. Κολοκοτρώνη, ενώ ως μέλη του εννιαμελούς ΔΣ εξελέγησαν οι Χρήστος Γιώτας, Νίκος Φαρμαξίσογλου, Λουσιάνα Μιχαλά, Βασούλα Κυριακού, Κώστας Κωνσταντινίδης, Μάριος Ξηρουγιάννης, Χαράλαμπος Καρανάσιος, Χριστίνα Βασίλα και Σωτήρης Τζελέπης.

Σε δηλώσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η νέα Πρόεδρος δήλωσε “Σας ευχαριστώ απο καρδιάς για την εμπιστοσύνη σας και την αγάπη σας.
Ευελπιστώ να μην σας διαψεύσω για την εμπιστοσύνη, που δείξατε στο πρόσωπό μου, για την εκλογή μου στη θέση της Προέδρου της Δημοτικής Τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, του Δήμου Λυκόβρυσης και Πεύκης.
Επιτρέψτε μου να ευχαριστώ ιδιαίτερα την απερχόμενη Πρόεδρο κα Δεσποινα Μεντεσιδου, για την άψογη οργάνωση της ψηφοφορίας και για την περιποίηση, ως μια υπέροχη οικοδέσποινα , όλων όσων συμμετείχαν στις εκλογές, αλλά και για την αγάπη και την φιλία της. Ευχαριστώ την αγαπημένη Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου ΠΕΑΠ κα Κ. Nικολαροπούλου για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ, σημαντική αρωγή στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών και την διαχρονική οικογενειακή σχέση φιλίας και σεβασμού.
Ευχαριστώ τον Κύριο Βασίλης Γρυλλή για το επίπεδο του και την σύμπνοια του.
Μόνο με την σύμπνοια την ομοψυχία,
την σοβαρότητα και την αξιοπρέπεια, τιμούμε τις αρχές της ιστορικής προσφοράς της Νέας Δημοκρατίας, στην πατρίδα μας.
Η Ελλάδα προχωράει μπροστά”.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας