Πραγματοποιήθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα BADMINTON από το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης με πλήθος αθλητών

0

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BADMINTON

Συνδιοργάνωση ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κα ΕΟΦΣΑ

 Μία μεγάλη Αθλητική Διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από το ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης και την Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Αντιπτέρισης ΕΟΦΣΑ, το Σάββατο και την Κυριακή 16 – 17 Μαρτίου , το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντιπτέρισης ηλικιακών κατηγοριών U15 και U19 στο Κλειστό Γήπεδο της Πεύκης.
Πλήθος αθλητών συμμετείχαν στους αγώνες δίνοντας παλμό και ζωντάνια στην πόλη μας ενώ οι συνδημότες μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το συγκεκριμένο αγώνισμα και να απολαύσουν τους ταλαντούχους αθλητές που αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα επιλογής της υγιούς ενασχόλησης των νέων με τον Αθλητισμό, μακριά από επικίνδυνα μονοπάτια και στέκια, που καταστρέφουν τη νεολαία μας.
Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος, όπου στον χαιρετισμό του συνεχάρη τους συντελεστές για την άψογη οργάνωση του Πρωταθλήματος Αντιπτέρισης, ενθάρρυνε τους νέους αθλητές να συνεχίσουν να αγωνίζονται δυναμικά με κίνητρο πάντα τα όνειρά τους και τους υψηλούς στόχους τους και βράβευσε αθλητές που διακρίθηκαν ευχόμενος καλή πρόοδο στις σπουδές τους, τις αθλητικές τους επιδόσεις και τη ζωή τους γενικότερα!
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Τάσος Μαυρίδης που παρευρέθηκε στην Διοργάνωση δήλωσε πως ο Δήμος Λυκόβρυσης Πεύκης και το ΠΕΑΠ θα στηρίζουν πάντα αθλητές και συλλόγους που αποτελούν πραγματικά φυτώρια Αθλητισμού που προάγουν τη νεολαία μας σε υψηλότερα επίπεδα διάκρισης και που συμβάλλουν σημαντικά σε έναν καλύτερο τρόπο ζωής αφού δίνουν τη δυνατότητα στους νέους αθλητές να ασχολούνται με υγιής δραστηριότητες που αναβαθμίζουν και προστατεύουν τη ζωή. Οι καλύτερες δυνατές αθλητικές εγκαταστάσεις για να φιλοξενούν παιδιά που επιλέγουν την Άθληση όπως θα έπρεπε όλοι μας άλλωστε, ως κοινωνικό αγαθό, αποτελούν προτεραιότητα του Δήμου μας.
Ο Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π κ. Χρήστος Φωτίδης καλωσόρισε με τη σειρά του, Αθλητές, Προπονητές, Παράγοντες και γονείς που όλοι μαζί λειτουργούν σαν μια ομάδα με κοινό παρανομαστή την αγάπη τους για τον Αθλητισμό. Ο αγώνας του ΠΕΑΠ τόνισε, απέναντι στην καθημερινότητα και τα προβλήματά της συνεχίζεται. Με διάθεση προσφοράς, με όραμα αλλά και με δυσκολίες πολλές φορές που προκύπτουν, το έργο και η προσπάθεια του ΠΕΑΠ έχει έναν και μόνο στόχο: την αναβάθμιση των υπηρεσιών του, την δημιουργία κινήτρων για συνεχή ενασχόληση των συμπολιτών μας με τον αθλητισμό, την βελτίωση των ήδη υπαρχόντων εγκαταστάσεών του, την έμπρακτη στήριξη των αθλητών και των σωματείων που διακρίνονται και που τιμούν την πόλη μας.
Η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κα. Βικτωρία Χατζίνα ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές, όσους τίμησαν με την παρουσία τους το Πρωτάθλημα και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Άθλημα του Badminton καλώντας νέους και γονείς να γνωρίσουν από κοντά την ομορφιά και την χαρά της συμμετοχής του συγκεκριμένου αγωνίσματος.
Στις βραβεύσεις παρευρέθηκε και ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ κ. Παπανικολάου Ευάγγελος ευχόμενος υγεία σε όλους τους συμμετέχοντες, επιτυχία και πολλές προσωπικές και αθλητικές διακρίσεις!

Το ΠΕΑΠ δίνει θερμά Συγχαρητήρια σε όλους του Αθλητές, τους Πρωταθλητές και τους Προπονητές που συμμετείχαν σε αυτήν την τόσο σημαντική διοργάνωση για την πόλη μας!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας