Δήμος Μπροστά, τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΕΑΠ αναφέρουν πως «Χαρίζει» την περιουσία του δήμου η διοίκηση Μαυρίδη

0

Τα μέλη του Δ.Σ του ΠΕΑΠ της μείζονος αντιπολίτευσης σε ανακοίνωή τους αναφέρουν πως “Η διοίκηση του ΠΕΑΠ, προβαίνει σε δωρεάν παραχώρηση του γηπέδου Χ. Μωραΐτης (μπαλόνι) για 15 έτη σε ιδιωτικό αθλητικό σύλλογο, αποκλείοντας από την χρήση άλλους συλλόγους ή δημότες.

Ο Τάσος Μαυρίδης στις 20/10/2020 προέβη σε δελτίο τύπου, δηλώνοντας ότι η ανακατασκευή του γηπέδου Χ. Μωραΐτης (μπαλόνι) θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής με την απόφαση 146/29.07.2020 του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενώ ο προϋπολογισμός του έργου είναι 230.000€.

Αντί αυτών η  διοίκηση του ΠΕΑΠ με δήθεν αφορμή την συντήρηση της οροφής ύψους 26.500€ από τον ιδιωτικό αθλητικό σύλλογο που λαμβάνει την δωρεάν παραχώρηση του γηπέδου Χ.  Μωραΐτης, προβαίνει σε πολυετή αποκλειστική παραχώρηση δημοτικής περιουσίας, χωρίς καμία πρόσκληση ενδιαφέροντος. Στην πράξη παραχωρεί για αποκλειστική χρήση 1.000 τ.μ. έναντι 147 ευρώ μηνιαίως.

Είναι η πρώτη φορά που η διοίκηση Μαυρίδη «εκποιεί» την περιουσία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης; Βεβαίως και όχι, διότι ήδη έχει «χαρίσει» τον πολυχώρο Μπενίση στη Λυκόβρυση, έναντι ετήσιου τιμήματος 2.000€, ενώ έχει «χαρίσει» και τον πολυχώρο του ΟΤ9 στη Λυκόβρυση, έναντι πολύ χαμηλού τιμήματος.

Βεβαίως και πρέπει αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι να υποστηρίζονται από τον Δήμο, με κάθε μέσο, πόσο μάλλον όταν φέρνουν διεθνείς διακρίσεις, αλλά θα πρέπει να αξιολογείται σε κάθε περίπτωση το συλλογικό συμφέρον.

Υπενθυμίζουμε ότι η διοίκηση Μαυρίδη είχε αναφέρει ότι δεν προτίθεται να κάνει τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης προτεκτοράτο, αλλά στην πραγματικότητα επιδιώκει με κάθε μέσο να εκποιήσει όλη την περιουσία του Δήμου, σε ιδιωτικούς φορείς.

Καλούμε το σύνολο των μελών του ΠΕΑΠ να μην δεχτούν την πολυετή δωρεάν παραχώρηση”.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας