Δήμος Μπροστά+ “Εγκληματική αδιαφορία της δημοτικής αρχής για τους λιγοστούς πνεύμονες πρασίνου στο δήμο μας” .

0

Σε ανακοίνωσή της η Παράταξη “Δήμος μπροστά+” κάνει λόγο για ολιγωρία της Διοίκησης του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης στη φροντίδα και προστασία του πρασίνου και των δασών. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει πως

«Εικόνα εγκατάλειψης και παρακμής παρουσιάζουν τα δάση Μορέλλα, Κάσδγαλη και Αργύρη με τα πεύκα να έχουν μείνει χωρίς φροντίδα για πολύ καιρό, με κίνδυνο να ξεραθούν. Το πρόβλημα εντείνεται με την εμφάνιση κάμπιας, λόγω της καλοκαιρίας των ημερών. Ακόμη, ατημέλητος παραμένει συστηματικά όλος ο χώρος των δασών, που θα μπορούσε να αποτελεί κέντρο αναφοράς για τους κατοίκους της Πεύκης και της Λυκόβρυσης. Η δημοτική αρχή, εκτός των άλλων, έχει εγκαταλείψει και την προστασία της χλωρίδας του δήμου μας, με αποτέλεσμα να καταστρέφεται το πράσινο και να επηρεάζεται η ποιότητα ζωής των δημοτών, αφού πολλοί συνδημότες μας επιλέγουν το δάσος για σωματική άσκηση ή ακόμη και για έναν περίπατο τις δύσκολες αυτές ημέρες της καραντίνας.

Καλούμε για πολλοστή φορά τη δημοτική αρχή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να λάβει δραστικά μέτρα για την συντήρηση των δασών και των χώρων πρασίνου του δήμου μας».

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας