Δήμος Μπροστά: “Πλήρης απαξίωση από την πρόεδρο του ΠΕ.Α.Π. απέναντι στο σύνολο των συμβούλων”

0
Την κάτωθι ανακοίνωση έκαναν η Μαρία Τραγάδη και ο Αντώνης Χαριτάκης, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕ.Α.Π:
Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ εμπαίζει επανειλημμένα τα μέλη του ΔΣ προβαίνοντας σε «θεατρική» σύγκληση του διοικητικού συμβουλίου, το οποίο εν τέλει δεν πραγματοποιείται. Μέχρι στιγμής, η ματαίωση του συμβουλίου -για άγνωστους λόγους- έχει συμβεί δυο φορές.
Τα συμπεράσματα προφανή: Η πρόεδρος δεν είχε τη δεδηλωμένη των συμβούλων ώστε να διεξαχθεί η διαδικασία με επιτυχία για εκείνη. Όταν ζητήσαμε τον λόγο μη ενημέρωσης μας, η απάντηση της προέδρου ήταν ότι ξέχασε να μας ειδοποιήσει.
Από αυτή της την απάντηση φαίνεται η αδιαφορία, η απαξίωση, ενδεχομένως και η κούραση της προέδρου να εκτελεί τα καθήκοντά της με συνέπεια. Καλούμε τη κυρία πρόεδρο να σταματήσει να απαξιώνει τους θεσμούς καθώς και το σύνολο των μελών του διοικητικού συμβουλίου, να αναλάβει τις ευθύνες της και να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Αν η κυρία πρόεδρος έχει κουραστεί από τα καθήκοντά της μπορεί να δηλώσει την παραίτησή της. Το ΠΕ.Α.Π. δεν είναι τσιφλίκι κανενός και δεν επιτρέπουμε συμπεριφορές αδιαφορίας και απαξίωσης των συμβούλων.
Μαρία Τραγάδη, Αντώνης Χαριτάκης – Τακτικά μέλη στο Δ.Σ του ΠΕ.Α.Π.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας