Δημοτική Παράταξη «δήμος μπροστά+» “O δήμαρχος Μεταμόρφωσης εκθέτει τον Τάσο Μαυρίδη”

0

Κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεταμόρφωσης, ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης κ. Στράτος Σαραούδας υποστήριξε ότι ο Δήμος Λυκόβρυσης  – Πεύκης και, πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης, δεν προβαίνουν στις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση άδειας του διαδημοτικού γηπέδου Λυκόβρυσης – Πεύκης και Μεταμόρφωσης. Χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης άφησε αιχμές ως προς την παραλαβή του έργου, ενώ υποστήριξε ότι ο Τάσος Μαυρίδης δεν έχει ανταποκριθεί στις δεσμεύσεις του, έναντι του όμορου Δήμου, ούτε συμμετέχει ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης στην συντήρηση της αθλητικής εγκατάστασης, ως οφείλει.

Από την τοποθέτηση του δημάρχου Μεταμόρφωσης προκύπτει η ξεκάθαρη αδυναμία συνεργασίας με τον Τάσο Μαυρίδη. Συνέπεια της αδιαφορίας της δημοτικής Αρχής, είναι να μην εκδίδεται άδεια, όπως επίσης να μην πραγματοποιείται η συντήρηση του διαδημοτικού γηπέδου.

Ο Τάσος Μαυρίδης έχει αποδείξει ότι εδώ και χρόνια δεν ενδιαφέρεται για το μέλλον του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και για τα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία και τις επιχειρήσεις, για αυτό τον λόγο τον καλούμε να παραιτηθεί!

Δείτε το σχετικό video στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.facebook.com/dimosmprosta/videos/434881725343812

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας