Δημοτική Παράταξη «δήμος μπροστά+» “Συγκινητική ανταπόκριση στο κάλεσμα για προσφορά στους πληγέντες από τις πλημμύρες”

0

Η κοινωνία της πόλης μας απέδειξε για μια ακόμα φορά την έμπρακτη αγάπη και αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο, γεμίζοντας ελπίδα μια περίοδο που οι ευχάριστες ειδήσεις σπανίζουν. Η συγκινητική ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα που απευθύναμε για συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, μας έκαναν ιδιαίτερα χαρούμενους πως τα αγνά αισθήματα και η διάθεση για προσφορά, δεν σταματούν ποτέ.

Πλήθος κόσμου προσήλθε στις 13 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της παράταξής μας στη Λυκόβρυση και προσέφερε μια σημαντική ποσότητα αγαθών, μεταξύ των οποίων, ρούχα, παπούτσια, νερά, κλινοσκεπάσματα, κονσέρβες κλπ. Οι απλοί πολίτες της πόλης μας βοήθησαν από το υστέρημά τους να συγκεντρωθούν υλικά που, ελπίζουμε να προσφέρουν μια κάποια ανακούφιση στους συνανθρώπους μας που και αυτή τη φορά δοκιμάζονται.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκρισή σας. Με την δική σας αυθόρμητη προσφορά κάναμε πράξη την αλληλεγγύη! Κανένας άνθρωπος μόνος, κανένας χωρίς φροντίδα και αγάπη.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας