Δωρεάν tests για Άτομα με Αναπηρία πραγματοποίησε ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης

0

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διενέργεια δωρεάν tests ειδικά για Άτομα με Αναπηρία από τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης σε συνεργασία με την Εταιρεία «Medical Services» και την Κλινική “Ταξιάρχαι”.

Συνολικά συμμετείχαν 20 άτομα εκ των οποίων κανένα δεν βρέθηκε θετικό στον Covid- 19. Εξ αυτών 15 άτομα πραγματοποιήσαν το τεστ κατόπιν ραντεβού στην Αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», ενώ για 5 άτομα που δεν μπορούσαν να μετακινηθούν τα τεστ πραγματοποιήθηκαν κατ΄ οίκον. Κατά τη διεξαγωγή των tests τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:  «Για άλλη μια φορά είχαμε τη δυνατότητα στον Δήμο μας να προσφέρουμε δωρεάν τη δυνατότητα test στους συμπολίτες μας. Αυτή τη φορά ήταν στοχευμένα για τα άτομα με αναπηρία του Δήμου μας και μάλιστα μπορέσαμε να το παρέχουμε και κατ’ οίκον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την εταιρεία Medical Services και την Κλινική Ταξιάρχαι για την προσφορά τους, καθώς και τους εργαζομένους στην Κοινωνική μας Υπηρεσία που οργάνωσαν τη δράση. Θα συνεχίσουμε αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα και συνεργασία, ώστε να συμβάλουμε στην αντιμετώπιση της πανδημίας».

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας