“ Έκλεισε  η πολύ επιτυχημένη  Έκθεση Ζωγραφικής Ενηλίκων μαθητών του εργαστηρίου Ζωγραφικής του ΠΕ.Α.Π. “

0

Το εργαστήρι ζωγραφικής του ΠΕ.Α.Π., όπως κάθε χρόνο, διοργάνωσε και φέτος έκθεση ζωγραφικής για τους ενήλικες μαθητές του στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης».

Η έκθεση άνοιξε την Παρασκευή 28 Ιουνίου και έκλεισε την Δευτέρα 1 Ιουλίου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν από τον Πρόεδρο του ΠΕ.Α.Π. κ. Χρήστου Φωτίδη, πλήθους κόσμου και φυσικά των καλλιτεχνών.

Την έκθεση επιμελήθηκε η κα. Αργυρώ Παφίλη η οποία έκανε και την ξενάγηση στον  Πρόεδρο του ΠΕ.Α.Π.

Η έκθεση είχε ως βασικό της θέμα τις ‘ Συγκρούσεις” και τις έντονες καταστάσεις αλλά και συναισθήματα που υπάρχουν τόσο στο περιβάλλον μας, την κοινωνία μας όσο και μέσα μας σαν άνθρωποι. Οι μαθητές καλλιτέχνες του εργαστηρίου ζωγραφικής με βασικό τους εργαλείο τα πινέλα τους και την τέχνη έδωσαν με πραγματικά θαυμάσιο τρόπο, την δική τους καλλιτεχνική άποψη.

Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. κ. Φωτίδης” Τα έργα είναι πολύ αξιόλογα και δείχνουν πραγματικά ότι γίνεται θαυμάσια δουλειά στο εργαστήρι ζωγραφικής και ότι υπάρχουν πολλά καλά ταλέντα μεταξύ των μαθητών. Εκ μέρους του Δημάρχου μας κ. Τάσου Μαυρίδη, το Δ.Σ. Του ΠΕ.Α.Π. και εμένα προσωπικά, αξίζουν σε όλους σας πολλά συγχαρητήρια και ιδιαιτέρως στην καλλιτεχνική υπεύθυνη και εξαιρετική δασκάλα μας κα. Αργυρώ Παφίλη! Εύχομαι το ταλέντο της καλλιτεχνικής έκφρασης να παραμένει ανεξάντλητο και σταθερά ανοδικό”

                                                                        Ο Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π.
για το Δ.Σ.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΩΤΙΔΗΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας