ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ: ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ-ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ

0

Την Δευτέρα , 30η  Ιανουαρίου 2023 , η Ένωση Γονέων Πεύκης Λυκόβρυσης συνεχίζοντας μία παράδοση ετών, την ημέρα των τριών ιεραρχών , ημέρα σχολικής εορτής πραγματοποίησε την ετήσια βράβευση των μαθητών και μαθητριών του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης .

Σε ένα Δημοτικό Θέατρο υπέρπληρες από την παρουσία γονέων, βραβεύθηκαν 390 παιδιά της Α’ θμιας και Β’ θμιας εκπαίδευσης για τις επιδόσεις τους στα μαθήματα, στους διάφορους διαγωνισμούς, στις πολιτιστικές και περιβαλλοντολογικές δράσεις, στον αθλητισμό για το σχολικό έτος 2021-2022 και σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής που έχουν θεσπιστεί από την Ένωση Γονέων.

Στην εκδήλωση είχαν προσκληθεί άνθρωποι των γραμμάτων και του αθλητισμού, που κατοικούν στο δήμο μας ,  Ο κ.Κάσδαγλής  Δημήτρης , προπονητής της Εθνικής ομάδας ξιφασκίας με αμαξίδιο με τον αθλητή του Ντούνη Βασίλειο παραολυμπιονίκη , η κ. Βοηβόδα Βαρβάρα, προπονήτρια Εθνικής ομάδας Τραμπολίνο, ο κ. Βατσακλής Κώστας προπονήτης Εθνικής ομάδας ανδρών στο πιγκ πονγκ, ο κ. Νίκος Κατσαρός δημοσιογράφος, ο κ.Μασούρας Θεοφύλακτος καθηγητής Γαλακτομίας στο τμήμα Επιστήμης Τροφίμων & Διατροφής του Ανθρώπου του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, οι οποίοι βράβευσαν τα παιδιά,.

Επίσης παραβρέθηκαν  ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Μαρμαγγιόλης Ιωάννης, ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής κ.Τσόλας Γιώργος , η πρόεδρος του ΠΕΑΠ κ. Κική Νικολαροπούλου ,ο κ.Ιωάννου Παναγιώτης δημοτικός σύμβουλος , οι διευθυντές των σχολείων  κ.Κότσιφας , κ.Μεσήνης κ. Ευαγγέλου, ο Πρόεδρος της ΟΛΜΕ κ. Νικηφόρος Κωνσταντίνου ,η κ.Καμπίτη Πόπη εκπαιδευτικός στο σχολείο Κωφών και βαρήκοων  οι πρώην πρόεδροι της Ένωσης Γονέων Λευτέρης Γιαννουλόπουλος , Διονύσης Μανιάτης και Γιώργος Τζιμέας , υποψήφιοι Δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, εκπαιδευτικοί, και πλήθος γονέων που χειροκρότησαν τα παιδιά .

Συγκινητική στιγμή ήταν όταν βραβεύθηκαν παιδιά από το Ειδικό δημοτικό σχολείο Κωφών και Βαρήκοων του δήμου μας για όσα σπουδαία επιτελεί.

Το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης και εύχεται στους μαθητές και στις μαθήτριες ευόδωση των προσπαθειών τους και στη νέα σχολική περίοδο.

Το Δ.Σ της Ένωσης Γονέων

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας