Επιχειρηματικότητα στην εποχή του κορωνοϊού- διαδικτυακή συζήτηση με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης Π.Ιωάννου

0

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη την Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου, η Διαδικτυακή Συνάντηση «Entrepreneurship & COVID-19», μια πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Παναγιώτη Ιωάννου.

Στην «συνάντηση» έλαβαν μέρος 22 ομιλητές από όλη την Ελλάδα (Αντιδήμαρχοι, Γενικοί Γραμματείς  κλπ.)  και ανέπτυξαν τις θέσεις τους για την αντιμετώπιση της καταιγίδας του κορωνοϊού και τις δράσεις, που αναπτύσσουν σε συνεργασία με την κυβέρνηση, τις αντίστοιχες περιφέρειες ( ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Αττικής κ Πατούλη Γιώργο για την επιστολή ( συνημμένη)  που μας έστειλε και διαβάστηκε στην τηλεδιάσκεψη ) και την τοπική επιχειρηματική κοινότητα για την αντιμετώπισή της.

Η συνάντηση διεξήχθη με παραδειγματική συνέπεια στην διάρκεια της (7-9 μ.μ.), στον χρόνο ανάπτυξης των ιδεών του κάθε ομιλητή και με απόλυτο αλληλοσεβασμό και έλλειψη ανούσιων αντεγκλήσεων, που συνήθως υπάρχουν σε εκδηλώσεις με τόσους πολλούς ομιλητές.

Οι θέσεις, που αναπτύχθηκαν και τα συμπεράσματα της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τις επόμενες μέρες – αφού περάσουν οι γιορτινές αυτές μέρες – με ιδιαίτερο Δελτίο Τύπου.

O Aντιδήμαρχος κος Π. Ιωάννου δήλωσε “Ιδιαίτερες ευχαριστίες θέλω να εκφράσω προς τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Αμπελοκήπων Μενεμένης Θεσσαλονίκης κ. Μανώλη Ιωαννίδη για την εξαιρετική  βοήθειά του στην διοργάνωση της εκδήλωσης, στους υποστηρικτές της δράσης (Κρεοπωλείο Σκαμάκη στη Λυκόβρυση και Κατασκευαστική Χρήστου Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.), καθώς και στην εταιρία DISTEMICHA, για την τεχνική υποστήριξή της στην εκδήλωση.

Ευχές σε όλους τους κατοίκους των 22  Δήμων που συμμετείχαν , στους ασχολούμενους με τα κοινά του Δήμου μας (Συμπολίτευση και Αντιπολίτευση), την Επιχειρηματική μας κοινότητα, όλους τους συμμετέχοντας στην εκδήλωση για Καλά Χριστούγεννα, με ασφάλεια και καρτερία στις δύσκολες στιγμές, που περνάμε. «Όλοι μαζί» θα τις ξεπεράσουμε”.

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας!
Εισαγάγετε εδώ το όνομά σας