Επίθεση με γκαζάκια στα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Νέας Δημοκρατίας Πεύκης

0

Σχετικά με την επίθεση με γκαζάκια που δέχθηκαν τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ της Νέας Δημοκρατίας Λυκόβρυσης- Πεύκης ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε τέτοια ενέργεια που στρέφεται ενάντια σε δημοκρατικό πολιτικό κόμμα και συνεπώς ενάντια στη Δημοκρατία. Η βία είναι καταδικαστέα από όπου και αν προέρχεται, χωρίς εξαιρέσεις και αστερίσκους. Η προσπάθεια κάποιων να φοβίσουν και να περιορίσουν την πολιτική συμμετοχή και την ελευθερία της πολιτικής έκφρασης δεν θα περάσει».

Για το πρωτοφανές αυτό περιστατικό η Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ Πεύκης κα Δέσποινα Μεντεσίδου, δήλωσε πως

«Καταγγέλουμε στο δημοκρατικό λαό της Πεύκης και της Λυκόβρυσης τους θρασύδειλους αγνώστους που σήμερα τα ξημερώματα επιτέθηκαν με γκαζάκια κατά της δημοκρατίας, στοχοποιώντας τα γραφεία της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Λυκόβρυσης Πεύκης, θέτοντας σε κίνδυνο όσους διαμένουν στον ίδιο χώρο.

Σε κάθε πράξη βίας, από όπου κι αν προέρχεται, απαντούμε με το έργο μας και τις απόψεις.Σεβόμαστε τους θεσμούς και το λαό. Στηρίζουμε τη δημοκρατία.

Δεν θα μας φοβίσουν.»

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με την επίθεση στα γραφεία στην Πεύκη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η δεύτερη επίθεση σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά στην Πεύκη, συνιστά συνεχιζόμενη επίθεση εις βάρος της Δημοκρατίας.

Ας αντιληφθούν όλοι ότι τέτοιες επιθέσεις δεν μας πτοούν και η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει αταλάντευτα να δίνει τη μάχη της Ασφαλείας των πολιτών, η οποία είναι ουσιαστικό συστατικό μιας δημοκρατικής πολιτείας».